Terug
Sluiten
image

De en-suite badkamer

Voor een luxe en comfortabel gevoel

Met een en-suite badkamer loop je vanuit je slaapkamer direct je badkamer in. Door deze direct verbinding zorgt een en-suite badkamer voor een comfortabel en luxe gevoel. Ben je benieuwd of dit type badkamer iets voor jou is? Wij vertellen je er graag meer over. 

Een en-suite badkamer is een badkamer die alleen te betreden is via de slaapkamer. Het realiseren van een badkamer en-suite is wellicht eenvoudiger dan je denkt. Heb je extra ruimte over die grenst aan je slaapkamer dan kun je die omtoveren tot een en-suite badkamer. Zo zijn op zolders en souterrains, naast een slaapkamer, vaak die extra ruimte te vinden. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat er een wateraansluiting is, of dat die eenvoudig is aan te leggen.

Verschillende ontwerpen

Vele varianten mogelijk

Er zijn verschillende varianten van de en-suite badkamer. Bij de traditionele en-suite badkamer betreedt je via een deur vanuit de slaapkamer de badkamer. Steeds meer zien we echter ontwerpen waarbij deze deur of een deel van de muur worden weggehaald. Daardoor ontstaat er een open verbinding waarin slaapkamer en badkamer in elkaar overlopen. Wil je echt een slaapkamer en badkamer ineen? Via een glazen wand krijg je de illusie dat de badkamer daadwerkelijk in de slaapkamer is, zonder dat je last hebt van waterspatten. Als laatste optie blijft over om de douche, bad of wastafel daadwerkelijk in de slaapkamer te plaatsen.

Verschillende stijlen

Landelijk, modern of klassiek

Een en-suite badkamer kun je op allerlei verschillende manieren inrichten. Of je houdt van landelijk, klassiek of modern, wij hebben alles in huis om de en-suite badkamer in te richten. Omdat een en-suite badkamer in verbinding staat met de slaapkamer, is het mooi om de stijl van de slaapkamer grotendeels door te voeren in de badkamer. Zeker als er een open verbinding is tussen de slaapkamer en de badkamer, zorgt eenheid in het interieur ervoor dat het geheel rustig oogt. Zo kun je heerlijk ontspannen in je slaapkamer en badkamer.

Onwerpt je eigen en-suite badkamer

Krijg gelijk een beeld

Wil je ook graag vanuit je bed zo naar de douche kunnen lopen? En ben je benieuwd hoe een en-suite badkamer in jouw woning past? Gebruik dan onze 3D ontwerptool. Daarmee kun je eenvoudig je eigen badkamer ontwerpen en inrichten.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE