Terug
Sluiten
image

En suite badkamer

Iedere ochtend wakker worden met het gevoel alsof je je in een luxe hotelsuite bevindt? Dat kan met een badkamer en suite! Het is de perfecte combinatie tussen een bad- en slaapkamer. Duik na het badderen meteen in bed, of stap direct onder de douche na het ontwaken.

Hoe combineer je een slaap- en badkamer?

Wat is een en suite badkamer precies? Eigenlijk is dit een slaapkamer met een bad. Het klinkt misschien simpel, maar de chique uitstraling bewijst het tegendeel. Een en suite badkamer is een oase van rust, ontspanning en luxe. De beste manier om dit te creëren is door de slaap- en badkamer met elkaar te verbinden. Een kleine afscheiding tussen de badkamer en het slaapgedeelte of een open badkamer zijn beide mogelijk. Een slaapkamer met bad klinkt natuurlijk heerlijk, maar ook een douche is een geschikte keus voor het optimale wellness gevoel. Dit is vooral ideaal wanneer je alleen de mogelijkheid hebt voor een kleine badkamer in de slaapkamer. Wil je graag een badkamer en suite, maar juist in een andere ruimte? Misschien zijn de zolder of inloopkast passender voor een kleine, moderne badkamer.

Inspiratie

Een en suite badkamer is op verschillende manieren in te richten. Kijk naar de beschikbare ruimte en hoe je deze praktisch kunt indelen. Een bad wat vrij in de kamer staat, maakt de moderne ruimte helemaal compleet. Een inloopdouche is echter ook een ideaal element in de en suite badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een inloopdouche met een vaste of schuifbare zijwand, dit houdt voldoende spatwater tegen en zorgt voor een ruimtelijke en minimalistische uitstraling. Dit is een goede keus wanneer de inloopdouche in de hoek is bevestigd. Staat de douche in het midden van de kamer? In dit geval is een inloopdouche met twee vaste zijwanden een beter idee, zonder de moderne uitstraling te verliezen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Plan eenvoudig online een afspraak bij Wooning.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een en suite badkamer? De adviseurs van Wooning helpen je graag. Plan vrijblijvend een afspraak bij één van onze showrooms en ontdek alle mogelijkheden. 

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE