En-suite badkamer
Terug
Sluiten
image

AEG

Meer dan functie en techniek

AEG wist al vroeg dat niet alleen functie en techniek belangrijk zijn voor keukenapparatuur. Ook het design speelt een grote rol bij de keuze voor de juiste apparatuur. Het eerste wat je doet is ernaar kijken. Dus dan mag een oven, kookplaat of vaatwasser ook best een bijdrage leveren aan het design van jouw keuken. Bij AEG weten ze hier wel raad mee en geven ze hun producten prachtig vorm. Hun slogan is dan ook niet voor niets ‘perfect in vorm en functie. Daarnaast is techniek ook sterk aanwezig bij de apparatuur van AEG. Stelt u zich hierbij bijvoorbeeld een extreem energiezuinige koelkast voor, of een muisstille vaatwasser. AEG maakt het. Voor zowel de keuken als de badkamer heeft AEG een ruim assortiment apparatuur, die je terugvindt bij Wooning.

Altijd nieuwe ideeën

Geavanceerde technologieën en slimme gebruikersinterfaces

AEG streeft naar het continue verbeteren van het aanbod keukenapparatuur. De nieuwste technologieën en innovaties worden toegepast, waardoor jij de apparaten met plezier kunt gebruiken. AEG richt zich niet alleen op het heden, maar ook op de toekomst. De behoeften van vandaag zijn niet hetzelfde als de behoeften in de toekomst. Daarom zorgt AEG er niet alleen voor dat de apparaten jouw huidige behoeften overtreffen, maar dat ook de toekomstige technologie dit kan blijven doen. AEG staat garant voor apparatuur die hoge en uitzonderlijke prestaties levert

Een design dat in het oog springt

Intuïtieve eenvoud

Zoals eerder benoemd richt AEG zich niet alleen op de functionaliteit van de keukenapparatuur, maar kijkt ook naar het design. De apparatuur van AEG mag namelijk gezien worden! Zo vormt de apparatuur niet alleen een functionele toevoeging aan jouw keuken, maar draagt het ook een steentje bij aan de stijl van jouw huis. Het oog wil namelijk ook wat.