Terug
Sluiten
image

Kleine badkamer

Zonder in te leveren op comfort

Heb je een kleine badkamer en wil je het liefst toch een bad, douche en comfortabele wastafel in de ruimte? Geen zorgen, want ook voor een kleine badkamer zijn er allerlei manieren die ervoor zorgen dat je profiteert van alle gemak en comfort. Bij Wooning helpen we je graag op weg met een handige indeling en praktische producten. Lees hier onze tips en ideeën.

Kleine badkamer met inloopdouche

Een douche is een onmisbaar onderdeel van de badkamer. Dus ook in de kleine badkamer moet er plek vrijgemaakt worden voor een comfortabele douche. Een inloopdouche is een bijzonder geschikte oplossing voor een kleine badkamer. Glazen wanden en deuren nemen weinig ruimte in beslag. De tegelvloer fungeert als douchevloer, waardoor een bak niet nodig is. Bovendien kun je de inloopdouche precies op maat maken, zodat deze in je kleine badkamer past. Ook onder bijvoorbeeld een aflopend dak is dit een goede oplossing.

Kleine badkamer met bad

Een kleine badkamer heeft altijd wel ruimte voor een enkele of misschien wel dubbele wastafel. Wil je een bad plaatsen, dan vergt dat vaak wat meer creativiteit. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden voor een kleine badkamer met een bad. Om te beginnen kun je, als je ruimte hebt voor een bad, kiezen voor een douchebad. Dan profiteer je van een douche en bad in één. Daarnaast zijn er hoekbaden verkrijgbaar in verschillende formaten die ruimte besparen. Je plaatst deze in een hoek die vaak niet gebruikt wordt. Daarmee geniet je van evenveel badplezier en benut je de ruimte optimaal. Een andere mogelijkheid die nog meer ruimte bespaart, is een zitbad. Zo heb je toch de mogelijkheid om in een kleine ruimte te genieten van een bad.

Kom inspiratie opdoen

Wil jij je kleine badkamer compleet en comfortabel inrichten en heb je inspiratie nodig? Breng dan een bezoek aan een van onze vestigingen voor professioneel advies of bestel het gratis Wooning magazine. Het blad staat boordevol tips en ideeën, ervaringen van klanten en inspirerende voorbeelden van onze badkamercollectie.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE