Industriële keukens
Terug
Sluiten
image

Industriële keuken: strakke en efficiënte indeling

Maak van je huis een Wooning

Industriële keukens komen het best tot hun recht in grote ruimtes. Met name in oude loodsen en lofts die tot appartementen verbouwd zijn zie je industriële keukens terug. Gebruik van robuuste materialen en een strakke, efficiënte indeling zijn de belangrijkste kenmerken.

Industriële keukens van Wooning

Vind de industriële keuken die bij je past

Heb je de ruimte voor een industriële keuken en op zoek naar een keuken met een robuuste look? Wooning heeft een uitgebreid aanbod aan industriële keukens. Inrichting en keukenopstellingen staan hierin centraal. In de showrooms van Wooning kun je zelf bekijken of een industriële keuken ook daadwerkelijk past in jouw interieur en welke accessoires de keuken daarbij nog meer karakter geven.

Materialen in je industriële keuken

Kies voor beton, rvs, hout of andere materialen

De efficiëntie van een industriële keuken komt duidelijk terug in de gebruikte materialen. RVS elementen zie je praktisch in elke industriële keuken. Naast de moderne en strakke uitstraling is RVS ook makkelijk te onderhouden. Vanwege de ruwe uitstraling wordt er ook veel beton gebruikt. Naast deze strakke en moderne materialen zorgt (steiger) hout voor de balans tussen strak, minimalistisch en warmte in je keuken. Denk daarbij met name aan een houten vloer of houten keukenkastjes.

Inrichting van je industriële keuken

Combineer het gemak met een strak en luxe ontwerp

Een industriële keuken wordt strak en minimalistisch ingericht. Afstanden in de keuken zijn klein, er wordt veel gebruik gemaakt van ophangpunten om alle kookspullen snel bij de hand te hebben. In een industriële keuken is eigenlijk alleen plek voor robuuste en luxe keukenapparatuur om het comfort van koken optimaal te maken.

Inspiratie nodig voor je industriële keuken?

Bekijk eens ons magazine vol met trends en tips

Heb je al ideeën voor een nieuwe industriële keuken? Wooning inspireert je graag verder om de nieuwe keuken tot leven te laten komen. Onze keukenshowroom is uiteraard een grote inspiratiebron. Een keukenspecialist van Wooning kan je daar adviseren over alle prijzen en mogelijkheden. We zijn goed op de hoogte van de laatste keukentrends en tips die in je industriële keuken verwerkt kunnen worden.

Maak hier een afspraak om langs te komen bij Wooning om je keuken verder vorm te geven!

Ga snel aan de slag met onze 3D planner of laat een ontwerp maken door een van onze keukenspecialisten.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE