Industriële keukens – Wooning
Terug
Sluiten
image

De industriële keuken: robuust en warm

Maak van je huis een Wooning

Met een industriële keuken kies je voor een keuken van robuuste materialen en een stoere look. Het bijzondere van een industriële keuken is dat er meerdere varianten mogelijk zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de onafgewerkte, rauwe fabrieksstijl met zichtbare buizen en baksteen. Maar ook een strakke inrichting van de industriële keuken is mogelijk. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder en ontdek de industriële keukens bij Wooning.

Materialen in de industriële keuken

Ruwe randjes en oneffenheden

In een industriële keuken kun je eindeloos combineren met ruwe en robuuste materialen. Roestvrij staal, hout, beton en natuursteen zijn materialen die de boventoon voeren. Zo zie je hout vaak terug in keukenkastjes en beton of natuursteen in het aanrechtblad. In betonnen keukens zie je naast een werkblad van beton het materiaal ook terugkomen in bijvoorbeeld betonnen vloertegels. Voor een betonlook keuken kun je kiezen voor keukenkastjes in deze look. Roestvrij staal is een veelgebruikt materiaal voor de achterwand, maar ook voor de apparatuur die duidelijk aanwezig is in de robuuste keuken.

Maak de industriële look compleet

Accessoires en inrichting

Accessoires in industriële stijl maken de keuken compleet. Denk bijvoorbeeld aan hanglampen met een metalen frame of stoere ‘fabriekslampen’. Een grove houten tafel en zwarte stoelen met roestvrijstalen poten vormen eveneens een echte blikvanger in deze keuken. Daarnaast creëer je een robuuste keuken ook met bijvoorbeeld een bakstenen wand voor een echte fabriekslook of, wanneer je van strakke inrichting houdt, een donkergekleurde wand.

INSPIRATIE NODIG VOOR JE INDUSTRIËLE KEUKEN?

Bekijk eens ons magazine vol met trends en tips

Heb je al ideeën voor een nieuwe industriële keuken? Wooning inspireert je graag om de nieuwe keuken tot leven te laten komen. Bestel ons gratis inspiratie magazine, boordevol praktische tips, trends en adviezen van onze keukenprofessionals.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE