Industriële keukenstijl

Industriële keukens

Industriële keukens komen het best tot hun recht in grote ruimtes. Met name in oude loodsen en lofts die tot appartementen verbouwd zijn zie je industriële keukens terug. Gebruik van robuuste materialen en een strakke, efficiënte indeling zijn de belangrijkste kenmerken.

Industriële keukens van Wooning

Heb je de ruimte voor een industriële keuken en op zoek naar een keuken met een robuuste look? Wooning heeft een uitgebreid aanbod aan industriële keukens. Inrichting en keukenopstellingen staan hierin centraal. In de showrooms van Wooning kun je zelf bekijken of een industriële keuken ook daadwerkelijk past in jouw interieur en welke accessoires de keuken daarbij nog meer karakter geven.

Materialen in je industriële keuken

De efficiëntie van een industriële keuken komt duidelijk terug in de gebruikte materialen. RVS elementen zie je praktisch in elke industriële keuken. Naast de moderne en strakke uitstraling is RVS ook makkelijk te onderhouden. Vanwege de ruwe uitstraling wordt er ook veel beton gebruikt. Naast deze strakke en moderne materialen zorgt (steiger) hout voor de balans tussen strak, minimalistisch en warmte in je keuken. Denk daarbij met name aan een houten vloer of houten keukenkastjes.

Een industriële keuken?

Je komt er altijd uit met Wooning

Inrichting van je industriële keuken

Een industriële keuken wordt strak en minimalistisch ingericht. Afstanden in de keuken zijn klein, er wordt veel gebruik gemaakt van ophangpunten om alle kookspullen snel bij de hand te hebben. In een industriële keuken is eigenlijk alleen plek voor robuuste en luxe keukenapparatuur om het comfort van koken optimaal te maken.

Inspiratie nodig voor je industriële keuken?

Heb je al ideeën voor een nieuwe industriële keuken? Wooning inspireert je graag verder om de nieuwe keuken tot leven te laten komen. Onze keukenshowroom is uiteraard een grote inspiratiebron. Een keukenspecialist van Wooning kan je daar adviseren over alle prijzen en mogelijkheden. We zijn goed op de hoogte van de laatste keukentrends en tips die in je industriële keuken verwerkt kunnen worden.

Maak hier een afspraak om langs te komen bij Wooning om je keuken verder vorm te geven!

Ga snel aan de slag met onze 3D planner of laat een ontwerp maken door een van onze keukenspecialisten.

Nog meer ideeën en inspiratie voor uw keuken?

vraag dan ons gratis magazine aan: