Landelijke keukens van Wooning
Terug
Sluiten
image

Landelijke keukens

Maak van je huis een Wooning

Op zoek naar een landelijke keuken die warmte en sfeer uitstraalt? Of juist met een strak tintje? Lees hier alles over deze keukens.

Landelijke Keukens

ruim en warm

Een landelijke keuken straalt altijd direct iets huiselijks uit. De uitstraling van een keuken zegt alles en dit is ook heel goed terug te zien bij een landelijke keuken. Deze keukens zijn vaak ruim opgezet en nodigen uit om heerlijke gerechten te bereiden. Een bourgondische sfeer met heel veel mogelijkheden. De ruimtelijkheid kan zelfs gecreëerd worden in een kleine keukenruimte. Het gaat tenslotte om de uitstraling en die past in iedere ruimte, hoe klein of groot deze ook is. Ben je benieuwd naar alles wat een landelijke keuken je te bieden heeft? Lees dan verder en laat je inspireren.

Echt landelijk of net iets strakker?

Landelijke keukens zijn van oorsprong met sierlijke keukenkasten, ornamenten, houtkleuren en een heel groot fornuis. Vaak zelfs nog met de pannen en lepels aan de muur. Dit is echt een klassieke landelijke keukenstijl van oudsher. Misschien vind je een landelijke stijl wel heel mooi, maar worden al die ornamenten net iets teveel. Met een landelijke keuken van Wooning kun je een landelijke stijl creëren, maar wordt er ook graag meegedacht met de wensen van de klant. Dus als je toch een voorkeur hebt voor een andere kleur, stijl of net even een personal touch dan is dat geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan landelijke keukenkasten met een betonnen werkblad: een echte stoere bourgondische sfeer.

Het middelpunt van een landelijke keuken

Het kookfornuis is een echt eyecatcher in een landelijke keuken. Vaak is het kookfornuis zo groot dat je deze niet kan missen. De uitstraling hiervan in combinatie met een mooie grote gootsteen zorgt voor de bourgondische sfeer en kenmerkt een landelijke keuken. Ook zijn het vaak vrijstaande fornuizen met een oven eronder. Nu denk je misschien bij een vrijstaand fornuis direct aan gas, maar je hebt ook vrijstaande fornuizen met inductie. Net even wat strakker en helemaal van deze tijd.

Bezoek onze showroom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van landelijke keukens en wil je graag vrijblijvend advies hierover? Bezoek dan onze Wooning showroom in Rotterdam. Onze specialisten staan hier voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor je keuken. Met maar liefst 55 jaar ervaring weet Wooning jou te helpen om van jouw huis een échte Wooning te maken. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je of , want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE