Boerenkeukens

Boerenkeukens

Boerenkeukens zorgen voor gezelligheid. Familie en vrienden komen in een boerenkeuken samen om bij te praten en gezamenlijk te koken. Met deze keuken haal je sfeer en warmte in huis. Koken en leven in een knusse, nostalgische omgeving.

Boerenkeukens van Wooning

Op zoek naar een keuken met de warme uitstraling van het platteland? Wooning heeft een ruime collectie boerenkeukens van hoogstaande kwaliteit. Deze keukens combineren een nostalgische uitstraling met moderne keukenapparatuur waardoor de keuken zich moeiteloos aanpast aan ieders interieur. In onze Wooning keukenshowroom kun je je laten inspireren en zelf bekijken welke keuken het beste bij je past.

Een karakteristieke boerenkeuken

Boerenkeukens danken hun naam aan het gebruik van natuurlijke materialen. Massieve oude grenen planken of bewerkt graniet natuursteen en kleine tegeltjes bepalen het uiterlijk. De details zorgen verder voor het unieke karakter zoals het zichtbaar plaatsen van ouderwetse pannen en serviesgoed. De afwerking met gietijzeren sloten of porseleinen handgrepen benadrukken deze stijl nog eens extra!

Een boerenkeuken?

Je komt er altijd uit met Wooning

Een boerenkeuken in een modern jasje

Je boerenkeuken wat meer laten aansluiten op je interieur? Elementen als een betonnen werkblad of een strak afgewerkt gasfornuis geven de keuken net even dat moderne tintje wat past in deze tijd. En je wilt daarnaast natuurlijk ook gebruik maken van hedendaagse kookspullen. De boerenkeuken staat namelijk niet alleen voor gezelligheid, het is ook de plek waar je heerlijke maaltijden bereidt. De boerenkeukens van Wooning zijn daarom voorzien van de hoogste kwaliteit keukenapparatuur van de beste merken.

Inspiratie voor uw boerenkeuken

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met een boerenkeuken? Wooning inspireert je graag! Met een bezoek aan onze showroom zie je zelf welke boerenkeukens Wooning in haar keukencollectie heeft. Ben je er al uit en wil je graag meer advies? Of wil je dat een keukenspecialist een 3D ontwerp van je nieuwe keuken maakt? Plan dan een afspraak met een Wooning keukenspecialist die je kan voorzien van de laatste keukentrends en handige tips om je boerenkeuken nog meer vorm te geven. Bestel ook alvast het Wooning keukenmagazine voor een overzicht van onze keukencollectie en keukenapparatuur!

Nog meer ideeën en inspiratie voor uw keuken?

vraag dan ons gratis magazine aan: