Boerenkeukens: zorgen voor gezelligheid – Wooning
Terug
Sluiten
image

Boeren Keukens: Zorg voor gezelligheid

Maak van je huis een Wooning

Boerenkeukens zorgen voor gezelligheid. Familie en vrienden komen in een boerenkeuken samen om bij te praten en gezamenlijk te koken. Met deze keuken haal je sfeer en warmte in huis. Koken en leven in een knusse, nostalgische omgeving.

Boerenkeukens van Wooning

Combinatie van nostalgisch en modern

Op zoek naar een keuken met de warme uitstraling van het platteland? Wooning heeft een ruime collectie boerenkeukens van hoogstaande kwaliteit. Deze keukens combineren een nostalgische uitstraling met moderne keukenapparatuur waardoor de keuken zich moeiteloos aanpast aan ieders interieur. In onze Wooning keukenshowroom kun je je laten inspireren en zelf bekijken welke keuken het beste bij je past.

Een karakteristieke boerenkeuken

Gebruik van natuurlijke materialen

Boerenkeukens danken hun naam aan het gebruik van natuurlijke materialen. Massieve oude grenen planken of bewerkt graniet natuursteen en kleine tegeltjes bepalen het uiterlijk. De details zorgen verder voor het unieke karakter zoals het zichtbaar plaatsen van ouderwetse pannen en serviesgoed. De afwerking met gietijzeren sloten of porseleinen handgrepen benadrukken deze stijl nog eens extra!

Een boerenkeuken in een modern jasje

Laat de boerenkeuken aansluiten op je interieur

Je boerenkeuken wat meer laten aansluiten op je interieur? Elementen als een betonnen werkblad of een strak afgewerkt gasfornuis geven de keuken net even dat moderne tintje wat past in deze tijd. En je wilt daarnaast natuurlijk ook gebruik maken van hedendaagse kookspullen. De boerenkeuken staat namelijk niet alleen voor gezelligheid, het is ook de plek waar je heerlijke maaltijden bereidt. De boerenkeukens van Wooning zijn daarom voorzien van de hoogste kwaliteit keukenapparatuur van de beste merken.

Inspiratie voor uw boerenkeuken

Bekijk ons keukenmagazine met de nieuwste keukencollectie

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met een boerenkeuken? Wooning inspireert je graag! Met een bezoek aan onze showroom zie je zelf welke boerenkeukens Wooning in haar keukencollectie heeft. Ben je er al uit en wil je graag meer advies? Of wil je dat een keukenspecialist een 3D ontwerp van je nieuwe keuken maakt? Plan dan een afspraak met een Wooning keukenspecialist die je kan voorzien van de laatste keukentrends en handige tips om je boerenkeuken nog meer vorm te geven. Bestel ook alvast het Wooning keukenmagazine voor een overzicht van onze keukencollectie en keukenapparatuur!

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE