Houten keukens | Maak van je huis een Wooning
Terug
Sluiten
image

Houten keukens

Warm en sfeervol

Houten keukens komen steeds meer in trek. Het natuurlijke materiaal zorgt voor een warme en knusse sfeer. Bovendien is hout verkrijgbaar in veel verschillende uitstralingen en tinten. Modern, landelijk, industrieel, lichte of donkere kleuren: er is volop keuze. Hout zorgt bovendien voor een uniek uiterlijk van je keuken. Lees meer over houten keukens bij Wooning.

Veel keuze in houtsoorten

Talloze mogelijkheden

Overweeg je een houten keuken, dan kun je kiezen uit veel mogelijkheden. Hout past in een strak vormgegeven keuken met een moderne uitstraling, maar is ook een uitstekende basis voor een landelijke keuken. Hout kan met verschillende keukenstijlen worden gecombineerd. Ben je op zoek naar een stoere, industriële uitstraling? Dan leent hout met bijvoorbeeld een grove structuur of duidelijke knoesten zich daar heel goed voor. Hout is verkrijgbaar in vele tinten en diverse structuren die voor een rustig of juist levendig uiterlijk zorgen, afhankelijk van jouw wensen en je interieur.

Hout gaat goed samen met andere materialen

De gecombineerde keuken

Je kunt kiezen voor een volledige houten keuken. Ben je juist op zoek naar afwisseling of heb je al veel houten elementen in huis? Dan is de gecombineerde keuken een mogelijkheid. Een wit keukenblok bijvoorbeeld gaat mooi samen met een houten achterwand. De verschillende kleuren en materialen van de kasten zorgen voor variatie in de keuken. Bovendien geef je zo een moderne, strakke keuken met door middel van hout een warme touch.

Een houten keuken gaat lang mee

Tijdloos en duurzaam

Kies je voor een houten keuken, dan kies je voor duurzaamheid. Wordt het een massief houten keuken waarbij ook de kastjes helemaal van hout zijn of een fineer houten keuken? In alle gevallen is hout tijdloos en gaat het lang mee. Is de keuken beschadigd of heb je krassen? Even opschuren en bijwerken verhelpt het probleem. Zo heb je jarenlang plezier van een houten keuken.

Bekijk houten keukens in onze showroom

Wooning is dé keukenspecialist van Rotterdam en omstreken. Breng een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs je graag onze keukencollectie laten zien en al je vragen beantwoorden.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je of , want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE