Houten keukens | Maak van je huis een Wooning
Terug
Sluiten
image

Houten keukens

Warm en sfeervol

Houten keukens zijn steeds populairder. Een warme en knusse sfeer in een keuken wordt gecreëerd door de natuurlijke materialen van een houten keuken. Bovendien is hout verkrijgbaar in veel verschillende uitstralingen en kleurtinten. Modern, landelijk, industrieel, lichte of donkere kleuren: er is volop keuze. Ook zorgt bijvoorbeeld een eikenhouten keuken voor een uniek uiterlijk. Lees meer over houten keukens bij Wooning.

Veel keuze in houtsoorten

Talloze mogelijkheden

Overweeg je een houten keuken dan heb je keuze uit veel mogelijkheden. Hout past in een strak vormgegeven keuken met een moderne uitstraling, maar is ook een uitstekende basis voor een landelijke keuken. In deze laatste stijl is hout één van de belangrijkste materialen.  Hout kan met verschillende keukenstijlen gecombineerd worden, omdat dit materiaal verkrijgbaar is in vele tinten en diverse structuren. Hiermee creëer je een rustig of juist levendig uiterlijk, afhankelijk van jouw wensen en interieur.

Hout gaat goed samen met andere materialen

De gecombineerde keuken

Bij het uitkiezen van een keuken is een volledige houten keuken een mogelijkheid. Ben je juist op zoek naar afwisseling of heb je al veel houtelementen in huis? Dan is de gecombineerde keuken met een aantal houtelementen een goede keuze. Kies bijvoorbeeld een houten keukenblad met strakke, moderne witte of grijze keukenkasten. Of een wit keukenblok met een houten achterwand. De verschillende kleuren en materialen zorgen voor variatie in de keuken. Iedere moderne, strakke keuken krijgt door middel van het materiaal hout een mooie, warme touch.

 

Een houten keuken gaat lang mee

Tijdloos en duurzaam

Kies je voor een houten keuken dan kies je voor duurzaamheid. Wordt het een massief houten keuken waarbij de kastjes ook helemaal van hout zijn of een eikenhouten keuken? Of toch een fineer houten keuken? In alle gevallen is hout tijdloos en het materiaal gaat lang mee. Is de keuken beschadigd of heb je krassen in het hout? Even bijwerken en opschuren, en het is weer een prachtig geheel. Zo geniet je jarenlang van een houten keuken.

Bekijk houten keukens in onze showroom

Wooning is dé keukenspecialist van Rotterdam en omstreken. Breng een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs je graag alle keukenstijlen en de mogelijkheden laten zien en al je vragen beantwoorden over de keukencollectie

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE