Lees alles over de robuuste keukens van Wooning
Terug
Sluiten
image

Robuuste keuken: Strakke horizontale en verticale lijnen

Maak van je huis een Wooning

Een robuuste keuken is rechttoe rechtaan. Strakke horizontale en verticale lijnen bepalen de uitstraling van dit type keuken. Vooral keukens met een groot vloeroppervlak komen volledig tot hun recht door deze strakke lijnen. 

Wat maakt een keuken verder nog robuust?

Een robuuste keuken staat voor warmte, ruimte en eenvoud

  • Eenvoud. Een robuuste keuken herken je aan de eenvoud. Meubels, het werkblad en apparatuur hebben strakke lijnen en weinig poespas. Deze eenvoud zorgt voor rust in de keuken. Dit type keuken maakt daarnaast optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. In een robuuste keuken kun je de drukke dag heerlijk achter je laten met een goed glas wijn aan het grote keukenblad.

  • Warmte.  Authentieke materialen als graniet en hout geven de keuken zijn robuuste uitstraling. Deze degelijke materialen zorgen niet alleen voor een stoere en strakke aanblik, maar geven de keuken ook een warme aanblik door hun kleuren. In een robuuste keuken creëer je eenvoudig een ontspannen en gezellige sfeer.

  • Ruimte.  Robuuste keukens zijn ideaal voor keukens met een groot vloeroppervlak. Dit type keuken maakt zo efficiënt mogelijk gebruik van de ruimte. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een groot werkblad met een ruwe stenen look. Dit type keuken mag niet alleen gezien worden, door de ruime opzet kun je ook uitgebreid koken en is er genoeg plaats voor jouw gasten.

Inspiratie voor uw robuuste keuken

Stel jouw robuuste keuken samen

Om jouw ideale robuuste keuken samen te stellen, kun je eerst rustig inspiratie opdoen. Vraag vrijblijvend ons gratis magazine aan en bekijk de mogelijkheden. Bij Wooning vind je altijd de robuuste keuken die bij jou past.

Een sfeer van rust

Comfortabel en gezellig

Een echte robuuste keuken creëert een sfeer van rust in huis. De eenvoud, de combinatie van authentieke materialen en edelmetaal en grote oppervlakken maken dit type keuken een comfortabele en gezellige plek in huis.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE