Terug
Sluiten
image

Design keukens: exclusieve keukens met een hoogwaardige afwerking

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning vind je een uitgebreide collectie design keukens. Design keukens volgen de nieuwste trends op het gebied van uiterlijk en apparatuur. Koken en eten in een exclusieve keuken zijn een echt feestje! Bovendien zijn deze luxe keukens gemaakt van de beste materialen. Dit draagt bij aan de exclusieve uitstraling en zorgt voor een keuken die lang meegaat.

Wat maakt een keuken een design keuken?

Een design keuken is een moderne keuken, vaak met een opvallend, uitdagend ontwerp. Denk aan het gebruik van verschillende materialen, bijvoorbeeld hout in combinatie met hoogglans of marmer. Het ontwerp van een design keuken mag gedurfd zijn waardoor je een unieke keuken creëert. Daarnaast is een design keuken een exclusieve keuken met een hoogwaardige afwerking aan de binnen- en buitenkant. Zo zijn kasten en lades vaak luxe en efficiënt ingericht en profiteer je optimaal van je opbergruimte. De buitenkant van de keuken is gemaakt van duurzaam materiaal met een luxe uitstraling.

Moderne keukenapparatuur

Bij een design keuken hoort ook moderne en luxe apparatuur met een strak uiterlijk. Denk bijvoorbeeld aan een afzuiging met een design volgens de laatste trends. Werk je de afzuiging helemaal weg, kies je voor een trendy kap of voor de nieuwste kookveldafzuiging in combinatie met een strakke kookplaat? En wat dacht je van een Quooker kraan of een dubbeldeurs koelkast? Zo zijn er tal van manieren om van je keuken een luxe keuken te maken en je te voorzien van alle gemakken. Wooning heeft diverse A-merken verwerkt in de luxe design keuken. Hierdoor ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardige apparatuur waar je jarenlang van geniet.

Met een design keuken kun je alle kanten op

Zoals je kunt lezen kun je met een design keuken verschillende kanten op. Je kunt voor een gewaagde uitstraling kiezen, of een strak, modern keuken design zonder al te veel poespas. Qua materiaal kun je ook vele kanten op. Designers zijn namelijk constant bezig met het gebruiken van unieke materialen. Ook qua kleurgebruik ligt de keuze bij jou. Vaak worden zachte kleuren in de design keuken gebruikt, zoals grijs, roze en blauw. Maar ook accentkleuren, zoals wit- en zwarttinten komen veel voor. Keukens met een modern design worden vaak voorzien van deze wit- en zwarttinten. Heb je een wit interieur en wil je dit doortrekken naar je keuken? Wat dacht je dan van een witte design keuken. Voeg een luxe keukenblad toe en jouw unieke keuken steelt de show.

Bezoek een van onze showrooms

Bij Wooning hebben we meer dan 55 jaar ervaring. Wij laten je graag alle mogelijkheden van deze exclusieve keukens zien. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk het uitgebreide assortiment met eigen ogen. Onze specialisten adviseren je graag op basis van jouw persoonlijke wensen en de nieuwste trends.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én iedere smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE