Design keukens van Wooning
Terug
Sluiten
image

Design Keukens: strakke keukens met hoogwaardige afwerking

Maak van je huis een Wooning

Wanneer je denkt aan een design keuken denk je aan strakke keukens met een hoogwaardige afwerking. Ook de laatste trends en nieuwste apparaten mogen in een design keuken zeker niet ontbreken. Al onze vestigingen hebben een eigen design collectie. Onze design keukens worden tevens ook op maat gemaakt zodat het ontwerp nog beter afgestemd wordt op jouw persoonlijke wensen. Over smaak valt uiteindelijk niet te twisten!

Design van Wooning

Combineer het gemak met een strak en luxe ontwerp

Op zoek naar een design keuken? Wooning heeft een uitgebreid aanbod aan unieke keukens met een strakke afwerking. Onze design keukens combineren het dagelijkse gemak van koken met een strak en luxe ontwerp. Een design keuken van Wooning kun je volledig aan laten sluiten op de moderne uitstraling van jouw woning.

Wat maakt jouw design keuken uniek?

Beschik in meerdere prijsklassen

Hoogglans of een matte afwerking? Duurdere materialen of meer kunststof met een luxe uitstraling? Exclusieve keukenapparatuur? Met een design keuken kun je het vaak zo gek maken als je zelf wilt. Wooning heeft design keukens beschikbaar in meerdere prijsklassen, afhankelijk van jouw wensen. Bezoek een showroom van Wooning om de mogelijkheden van onze unieke design keukens zelf te bekijken of doe alvast inspiratie op in het gratis Wooning magazine.

Ontwerp jouw design keuken samen met Wooning

Start gelijk met ontwerpen met onze 3D tool

Heb je al een idee over jouw nieuwe design keuken? Met onze 3D tool kun je zelf al van start om deze unieke keuken samen te stellen. Wooning gaat vervolgens graag aan de slag om dit 3D ontwerp verder met jou uit te werken! Onze keukenspecialist geeft je in dit proces nog verdere adviezen als het gaat om keukenopstelling, gebruikte materialen en afwerking van jouw design keuken. Weten hoeveel budget je nodig hebt, maak dan gebruik van onze rekentool.

Ga snel aan de slag met onze 3D planner of laat een ontwerp maken door een van onze keukenspecialisten.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE