Design keukens

Design keukens

Wanneer je denkt aan een design keuken denk je aan strakke keukens met een hoogwaardige afwerking. Ook de laatste trends en nieuwste apparaten mogen in een design keuken zeker niet ontbreken. Al onze vestigingen hebben een eigen design collectie. Onze design keukens worden tevens ook op maat gemaakt zodat het ontwerp nog beter afgestemd wordt op jouw persoonlijke wensen. Over smaak valt uiteindelijk niet te twisten!

Design keuken van Wooning

Op zoek naar een design keuken? Wooning heeft een uitgebreid aanbod aan unieke keukens met een strakke afwerking. Onze design keukens combineren het dagelijkse gemak van koken met een strak en luxe ontwerp. Een design keuken van Wooning kun je volledig aan laten sluiten op de moderne uitstraling van jouw woning.

Wat maakt uw design keuken uniek?

Hoogglans of een matte afwerking? Duurdere materialen of meer kunststof met een luxe uitstraling? Exclusieve keukenapparatuur? Met een design keuken kun je het vaak zo gek maken als je zelf wilt. Wooning heeft design keukens beschikbaar in meerdere prijsklassen, afhankelijk van jouw wensen. Bezoek een showroom van Wooning om de mogelijkheden van onze unieke design keukens zelf te bekijken of doe alvast inspiratie op in het gratis Wooning magazine.

Een design keuken?

Je komt er altijd uit met Wooning

Ontwerp jouw design keuken samen met Wooning

Heb je al een idee over jouw nieuwe design keuken? Met onze 3D tool kun je zelf al van start om deze unieke keuken samen te stellen. Wooning gaat vervolgens graag aan de slag om dit 3D ontwerp verder met jou uit te werken! Onze keukenspecialist geeft je in dit proces nog verdere adviezen als het gaat om keukenopstelling, gebruikte materialen en afwerking van jouw design keuken. Weten hoeveel budget je nodig hebt, maak dan gebruik van onze rekentool.

Ga snel aan de slag met onze 3D planner of laat een ontwerp maken door een van onze keukenspecialisten.

Nog meer ideeën en inspiratie voor uw keuken?

vraag dan ons gratis magazine aan: