Hoogglans keukens van Wooning
Terug
Sluiten
image

Hoogglans Keukens

Maak van je huis een Wooning

Hoogglans keukens zijn strak vormgegeven en door de glans oogt het ruimtelijk. Lees hier alles over deze keukenstijl.

Hoogglans Keukens

stralend strak

Een hoogglans keuken heeft gladde oppervlakken die glimmen. Een echte luxe look krijg je door een hoogglans keuken. Deze keukenstijl wordt vaak gecombineerd met een greeploze keukenstijl. Hierbij worden geen grepen op lades en kastdeuren geplaatst waardoor alle oppervlakken mooi glad en strak blijven. Dan pas krijgt je keuken een echt luxe uitstraling. Wil je graag meer weten over hoogglans keukens? Lees dan verder en ontdek of dit een keukenstijl is voor jou.

Rust & Luxe

Zoals de naam het al zegt: hoogglans keukens glanzen overal. Dit komt doordat de kastdeuren een glanzende afwerking hebben. Hierdoor krijgt je keuken een luxe uitstraling en dit past heel goed in een modern interieur.  Ook in andere interieurs past deze stijl goed. Denk eens aan een mooie hoogglans keuken in een oude boerderij waarbij de balken van het plafond duidelijk zichtbaar zijn. Klassiek en strak gaan ook heel goed samen. Verder wordt deze keuken gekenmerkt door een hoog gebruikersgemak. Alles is mooi afgewerkt, kasten en lades zijn handig in gebruik en door de vormgeving straalt deze keuken rust uit met een kleine speelse, glanzende touch.

Gedurfde kleuren in een hoogglans keuken

Hoogglans keukens kun je zo spannend maken als je zelf wilt. Vaak kiezen de meeste mensen voor een glanzende, witte kleur op de keukenkasten en een donker werkblad. Dit straalt de meeste rust uit. Juist met een kleur op de keukenkasten krijg je een meer speelse uitstraling met een mooi effect. Beeld je eens rode, glanzende kastdeuren in met een mooi wit werkblad. Dit is ook erg stijlvol en strak. Hou je van donker? Ga dan voor een gedurfde glanzende zwarte of grijze kleur. Niets is te gek met een hoogglans keuken. Welke kleur je ook kiest, deze keuken blijft stralend strak.

Bezoek onze showroom

Wil jij een hoogglans keuken bewonderen en vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden? Bezoek dan onze Wooning showroom. Onze specialisten staan hier voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor je keuken. Met maar liefst 55 jaar ervaring weet Wooning jou te helpen om van jouw huis een échte Wooning te maken. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE