Terug
Sluiten
image

Greeploze keukens

Modern en slim

Greeploze keukens stralen elegantie en rust uit. Doordat je geen grepen ziet krijgt deze keuken een modern karakter. Bovendien zijn greeploze keukens helemaal van deze tijd en heb je talloze opties als het gaat om kleuren en keukenopstellingen. Nieuwsgierig of deze minimalistische keuken bij jou past? Lees dan snel meer over greeploze keukens bij Wooning.

Wat maakt een greeploze keuken zo bijzonder?

Rustige uitstraling. Kasten en laden zonder handgrepen of knoppen stralen rust uit. De frontpanelen hebben geen uitstekende elementen die de strakke uitstraling van de keuken onderbreken. De keuze voor een effen kleur maakt de rustige uitstraling compleet, zoals bij greeploze witte keukens.

Elegantie. Dit type keuken is van nature elegant, vormt één geheel en trekt aandacht door eenvoud. De materialen, kleurencombinaties en de vlakverdeling die je kiest dragen allemaal bij aan het groter geheel. “Less is more” is zeker van toepassing bij een greeploze keuken.

Geruisloosheid. Innovatieve technieken maken een greeploze keuken geruisloos. Deze technieken zorgen ervoor dat jouw greeploze keukenkasten fluisterstil en soepel sluiten. Door soft-close technologie is een subtiele beweging al genoeg om een greeploze kast te sluiten.


Semi-greeploze keuken

Een keuken is semi greeploos wanneer deze wel over grepen beschikt, maar niet heel zichtbaar zijn. De grepen in deze keuken zijn plat en worden bovenaan de kastdeurtjes en lades geplaatst. Het voordeel van de semi greeploze keuken is dat de minimalistische, moderne uitstraling van de greeploze keuken wordt gecombineerd met het gemak van keukengrepen.

Kleuren in de keuken

De sfeer in de keuken is vaak afhankelijk van het kleurgebruik. Het oppervlak van een greeploze keuken is over het algemeen glad. Een hoogglans keuken is een populaire keuze als het gaat om greeploze keukens. Een witte greeploze hoogglans keuken past mooi in een strakke, moderne ruimte. Ben je niet zo’n fan van een glanzend oppervlak, dan is de mat witte greeploze keuken een betere optie voor jou. Wit geeft een open en fris uiterlijk aan de ruimte.

Wil je voor een wat unieke, gewaagde uitstraling gaan? Kies dan voor de combinatie van wit of zwart met een knalkleur. Geef bijvoorbeeld de keukenkastjes een felle kleur en contrasteer dit met een zachtgrijs werkblad. Naast een matte of glanzende afwerking, behoren ook een houtstructuur of ruwe betonlook tot de mogelijkheden. Zoals je merkt zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bekijk greeploze keukens in onze showroom

Wooning is dé keukenspecialist van Rotterdam en omstreken. Breng een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs je graag de mogelijkheden en alle keukenstijlen, zoals de greeploze en moderne keukens, laten zien. Ook beantwoorden zij graag al je vragen over de keukencollectie.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.