Greeploze keukens | Maak van je huis een Wooning
Terug
Sluiten
image

Greeploze keukens

Modern en slim

Greeploze keukens hebben geen handgrepen of knoppen. De keuken krijgt hierdoor een frisse en moderne aanblik. Doordat deze keuken één strak geheel is, straalt dit rust uit. Een greeploze keuken biedt je bovendien de voordelen van slimme technologie. Daarnaast zijn deze keukens eigentijds en heb je talloze opties als het gaat om kleuren en keukenopstellingen. Lees meer over greeploze keukens bij Wooning.

Wat maakt een greeploze keuken zo bijzonder?

Combineer het gemak met een strak en luxe ontwerp

  • Rustige uitstraling. Kasten en laden zonder handgrepen of knoppen stralen rust uit. De frontpanelen hebben geen uitstekende elementen die de strakke uitstraling van de keuken onderbreken. De keuze voor een effen kleur maakt de rustige uitstraling compleet, zoals bijvoorbeeld bij greeploze witte keukens.

  • Elegantie. Dit type keuken is van nature elegant, vormt één geheel en trekt aandacht door eenvoud. De materialen, kleurencombinaties en de vlakverdeling die je kiest dragen allemaal bij aan het groter geheel. “Less is more” is zeker van toepassing bij een greeploze keuken.

  • Geruisloosheid. Innovatieve technieken maken een greeploze keuken geruisloos. Deze technieken zorgen ervoor dat jouw greeploze keukenkasten fluisterstil en soepel sluiten. Door soft motion technologie is een subtiele beweging al genoeg om een greeploze kast te sluiten.

Greeploos of semigreeploos

Kom zelf het verschil zien en voelen

Keukenkastjes en lades gaan naadloos op in het geheel van een greeploze keuken. Je hebt de keuze tussen volledig greeploos en semi-greeploos. De platte greep bovenop semi-greeploze keukenkastjes voorkomt dat er vingerafdrukken op het deurtje komen. Een semi-greeploze keuken heeft ook met de platte grepen nog steeds die strakke, moderne uitstraling die ook veel voorkomt bij moderne keukens.

Bekijk greeploze keukens in onze showroom

Wooning is dé keukenspecialist van Rotterdam en omstreken. Breng een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs je graag de mogelijkheden en alle keukenstijlen, zoals de greeploze en moderne keukens, laten zien. Ook beantwoorden zij graag al je vragen over de keukencollectie.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE