Greeploze keuken: Modern en slim
Terug
Sluiten
image

Greeploze keukens: modern en slim

Maak van je huis een Wooning

Greeploze keukens hebben geen handgrepen of knoppen. De keuken heeft hierdoor een frisse en moderne aanblik. De keuken is hierdoor één strak geheel en dit straalt rust uit. Een greeploze keuken biedt je bovendien de voordelen van slimme technologie.

Wat maakt een greeploze keuken zo bijzonder:

Combineer het gemak met een strak en luxe ontwerp

  • Rustige uitstraling. Kasten en laden zonder handgrepen of knoppen stralen rust uit. De frontpanelen hebben geen uitstekende elementen die de strakke uitstraling van de keuken onderbreken. De keuze voor een effen kleur maakt de rustige uitstraling van je greeploze keuken compleet.

  • Elegantie. Dit type keuken is van nature elegant. Dit type keuken vormt één geheel en trekt aandacht door eenvoud. De materialen, kleurencombinaties en de vlakverdeling die je kiest dragen allemaal bij aan het groter geheel. “Less is more” is zeker van toepassing bij een greeploze keuken.

  • Geruisloosheid. Innovatieve technieken maken een greeploze keuken geruisloos. Deze technieken zorgen ervoor dat jouw laden en deuren fluisterstil en soepel sluiten. Door Soft motion technologie is een subtiele beweging al genoeg om een lade of kast te sluiten.

Greeploos of semigreeploos

Kom zelf het verschil zien en voelen in onze showrooms

Keukenkastjes en lades gaan naadloos op in het geheel van een greeploze keuken. Je hebt de keuze tussen volledig greeploos en semi-greeploos. De platte greep bovenop semi-greeploze keukenkastjes voorkomt dat er vingerafdrukken op het deurtje komen. Een semi-greeploze keuken heeft ook met de platte grepen nog steeds die strakke moderne uitstraling. In onze vestiging van Wooning bij jou in de buurt kun je zelf het verschil zien en voelen.

Maak kennis met greeploze keukens

Modern design met de nieuwste technieken

Greeploze keukens zijn een perfect voorbeeld van de kunst van het weglaten. Een modern design en innovatieve technieken maken een deze strakke keukens een genot om in te koken, eten en leven. Je kunt jouw greeploze keuken volledig naar wens samenstellen. Vraag nu vrijblijvend ons gratis magazine aan.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE