Betonnen aanrechtbladen: stoer en sterk – Wooning
Terug
Sluiten
image

Betonnen aanrechtbladen

Stoer, sterk en stijlvol

Een betonnen aanrechtblad in de keuken zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling. Bij Wooning vind je diverse mogelijkheden voor een betonnen werkblad in jouw keuken. Lees hier meer over de voordelen en mogelijkheden bij Wooning.

Welke keukenstijlen passen bij een betonnen aanrechtblad?

Vind de stijl die past bij jouw betonnen werkblad

Beton zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling de keuken. Het kan gecombineerd worden met verschillende materialen en kleuren, waardoor je het materiaal gemakkelijk integreert in jouw favoriete keukenstijl. De robuuste look komt prachtig tot zijn recht in een industriële of design keuken. Daarnaast kun je beton ook combineren met hout of een glanzende kleur. Hierdoor geef je een compleet andere draai aan het uiterlijk van jouw keuken. Kortom, beton biedt vele mogelijkheden voor iedere keuken.

De voordelen van beton

Alle voordelen op een rijtje

Beton komt steeds vaker terug in de keukens van tegenwoordig en dit is niet voor niks. Beton heeft meerdere voordelen, waardoor het een goede keuze is voor iedere keuken. Allereerst is beton een zeer stevig en duurzaam materiaal. Hierdoor heb je, met het juiste onderhoud, jarenlang plezier van een betonnen aanrechtblad. Daarnaast is beton een hittebestendig en slijtvast materiaal, wat het ideaal maakt voor de keuken. Tot slot zorgt de gladde afwerking van het materiaal voor een prachtig uiterlijk én is het ook nog eens zeer praktisch.

Onderhoudstips voor een betonnen aanrechtblad

Zo heb je jarenlang plezier van jouw betonnen aanrechtblad

Met het juiste onderhoud zorg je ervoor dat jouw betonnen aanrechtblad extra lang mooi blijft. Het is sterk aan te raden om het werkblad regelmatig van een nieuwe beschermlaag te voorzien. Hiermee voorkom je schade, zoals krasjes en vlekken. Gebruik zo min mogelijk synthetische schoonmaakmiddelen op het beton. Het poreuze materiaal is gevoelig voor vocht en zure vloeistoffen.

Inspiratie voor jouw betonnen aanrechtblad

Bekijk de collectie met eigen ogen

Is een betonnen werkblad iets voor jouw keuken? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms om de collectie met eigen ogen te bekijken. Hier bewonder je de verschillende mogelijkheden. Bovendien staan onze adviseurs hier voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je van een passend advies te voorzien.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE