Terug
Sluiten
image

Betonnen aanrechtbladen

Een betonnen aanrechtblad geeft je keuken een robuuste, natuurlijke uitstraling. Het materiaal en de neutrale, grijze kleur combineer je gemakkelijk met diverse stijlen, van modern, tot industrieel of landelijk. Lees meer over deze blikvanger bij Wooning.

Eigenschappen van beton

Beton heeft een stoere, robuuste uitstraling. Dat komt door de onregelmatige structuur van het materiaal. Tijdens het productieproces ontstaan er oneffenheden die inherent zijn aan beton en je aanrechtblad karakter geven. Het is immers een natuurlijk materiaal wat ook betekent dat de kleur van het blad altijd uniek is. Omdat beton als materiaal van zichzelf snel vlekken opneemt, is een betonnen werkblad voorzien van een vuilafstotende coating. Ook wordt het het betonnen blad voorzien van glasvezelwapening zodat het extra stevig is.

Veel kleuren en structuren

Een betonnen werkblad is een exclusief product met een levendige uitstraling vanwege de onregelmatigheden. Het mooie van beton is dat de neutrale kleur en het natuurlijke uiterlijk bij veel stijlen en kleuren past. Beton komt goed tot zijn recht bij een industriële interieurstijl, maar ook bij een moderne of landelijke inrichting past een betonnen aanrechtblad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de combinatie met hout, maar ook met wit, zwart of een felle kleur voor het contrast.

Onderhoud van beton

Net als bij alle natuurproducten vraagt ook beton om speciaal onderhoud om het blad zo lang mogelijk mooi te houden. Beton maak je gemakkelijk schoon met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel. Gebruik nooit schuurmiddelen of een schuurspons. Verwijder vlekken veroorzaakt door vet, thee en rode wijn meteen om te voorkomen dat ze intrekken. Om de zoveel tijd een sopje met vloeibare, groene zeep zorgt voor een goed onderhouden betonnen aanrechtblad. Misschien logisch, maar we melden het toch nog maar even: snij nooit direct op het blad, maar gebruik altijd een snijplank bij het snijden om beschadigingen te voorkomen.

Kom langs voor een persoonlijk gesprek

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een betonnen aanrechtblad? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms of maak een afspraak met een van onze adviseurs die je graag alles vertelt over de eigenschappen, het onderhoud en de mogelijkheden van beton.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE