Betonlook badkamers bij Wooning
Terug
Sluiten
image

Betonlook badkamers bij Wooning

De betonlook: stoer, ongepolijst en populair

De betonlook badkamer wordt steeds populairder. Deze stijgende populariteit komt niet zonder reden: de betonlook badkamer biedt diverse voordelen. Je kunt verschillende stijlen mooi combineren in een betonlook badkamer. Denk je bij betonlook in eerste instantie misschien aan industrieel of stoer? Dat kan, maar hoeft niet altijd zo te zijn. De kleur en uitstraling van beton kan in combinatie met andere materialen warmte creëren. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden van betonlook in je badkamer en laat je inspireren door de betonlook badkamers uit het assortiment van Wooning.

Welke badkamer vind jij het mooist?

Kies jouw stijl

Beton Ciré badkamer

Combineer verschillende stijlen

Een van de mogelijkheden om je badkamer van een betonlook te voorzien, is met Beton Ciré. Dit is een natuurlijke en duurzame stucsoort verkrijgbaar in verschillende tinten van licht tot donker. Een Beton Ciré badkamer is een voegloze badkamer, waardoor de ruimte een rustig en strak uiterlijk krijgt. De betonsoort is kras- en waterbestendig en daarom uitermate geschikt voor de badkamervloer of –wand. Bovendien is het materiaal hygiënisch, omdat bacteriën en schimmels zich moeilijk hechten aan het materiaal. Het stucwerk van een badkamer in Beton Ciré geeft de ruimte een unieke en persoonlijke touch.

Betontegels badkamer

Hoe verwerk jij een betonlook in de badkamer?

Niet alleen met stucwerk, maar ook met betontegels in de badkamer creëer je een sfeervolle en mooie betonlook. Deze betonlook tegels hebben de typische kleur en structuur van beton en zijn in verschillende kleuren en formaten beschikbaar. Zo geven betonlook tegels van een groot formaat een rustige uitstraling in de badkamer en zijn daarom geschikt om zowel de vloer als wand mee te bekleden. Bij Wooning kun je kiezen uit een ruim assortiment tegels met betonlook. Onze adviseurs helpen je dan ook graag bij je keuze uit betontegels.

LANDELIJK BETONNEN BADKAMERS

De betonnen badkamer wordt vaak gecombineerd met een vleugje van de landelijke badkamerstijl. De landelijke badkamerstijl kenmerkt zich door het gebruik van houten producten. Hout is een materiaal dat contrasteert met beton en het stoere uiterlijk van de betonnen badkamer verzacht met sfeervolle tinten. De landelijk betonnen badkamer kenmerkt zich dus door beton in combinatie met hout. Ook zien we in deze badkamerstijl vaak landelijke kleuren terug. Breng bijvoorbeeld de landelijke kleur groen naar je badkamer door planten neer te zetten.

Bekijk de badkamercollectie
Badkamers
collectie
bekijk de

Badkamers

De meest inspirerende badkamercollectie van Nederland
Maak van je huis een Wooning
Maak een afspraak met Wooning

Maak een afspraak

De beste keuken- en badkamerexperts staan voor je klaar
Gratis advies, 3D-tekening en nog veel meer
Ontwerp je eigen badkamer
ontwerp
badkamer
je eigen

Ontwerp je eigen badkamer

Badkamers in alle stijlen en voor ieder budget
Gratis online tool, geen download nodig!

MODERN BETONNEN BADKAMERS

Een betonnen badkamer kan prachtig gecombineerd worden met wit sanitair. Kies er bijvoorbeeld voor om de wanden in de badkamer te voorzien van een robuuste betonlook. Combineer deze donkere kleur met witte elementen, zoals een wit toilet en een strakke, witte wastafel. Dit contrast zorgt voor een moderne uitstraling.

MEER BETONNEN BADKAMERS BEKIJKEN?

Bestel ons gratis magazine!

Ben je geïnteresseerd in een mooie betonlook badkamer, maar kun je nog wat inspiratie gebruiken? Bestel dan het gratis Wooning magazine. Het staat boordevol tips en ideeën, ervaringen van klanten en inspirerende voorbeelden van onze badkamercollectie. Ook badkamers in betonlook vind je in het magazine van Wooning