Betonlook badkamers bij Wooning
Terug
Sluiten
image

Betonlook badkamers bij Wooning

De betonlook: stoer, ongepolijst en populair

De betonlook badkamer wordt steeds populairder. Deze stijgende populariteit komt niet zonder reden: de betonlook badkamer biedt diverse voordelen. Je kunt verschillende stijlen mooi combineren in een betonlook badkamer. Denk je bij betonlook in eerste instantie misschien aan industrieel of stoer? Dat kan, maar hoeft niet altijd zo te zijn. De kleur en uitstraling van beton kan in combinatie met andere materialen warmte creëren. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden van betonlook in je badkamer en laat je inspireren.

Het combineren van een betonlook met andere stijlen

Combineer verschillende stijlen

Beton heeft een stoere en ongepolijste uitstraling. Het verrassende van materialen met betonlook is dat je ze op verschillende manier kunt gebruiken. Voor een industriële look combineer je een betonlook muur bijvoorbeeld met wit en zwart gekleurde tegels of meubels. Houd je meer van een warme uitstraling? Dan staat het robuuste materiaal en de grijze kleur mooi bij houten meubels en creëer je een landelijke stijl. Wit sanitair of witte meubels steken mooi af bij betonkleuren en -materialen voor een moderne look.

Inspiratie voor een betonlook in jouw badkamer

Hoe verwerk jij een betonlook in de badkamer?

Wil je graag je badkamer inrichten met betonlook? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Uiteraard kun je kiezen voor een betonnen vloer of een wand, bijvoorbeeld met betontegels of keramische tegels met betonlook. Hetzelfde effect, maar dan zonder voegen, bereik je met betonstuc. Bijvoorbeeld met beton ciré: een sterk, waterdicht beton stucwerk om vloeren en wanden in de badkamer mee te bekleden. Daarnaast kun je ook gaan voor een muur met betonlook verf. Hierbij breng je betonverf op de tegels. Zoek je het liever in meubilair? Dan is betonlook sanitair heel bijzonder en mooi. Een wastafel met een grijze betonkleur is een prachtige blikvanger en zorgt voor een industriële uitstraling in de badkamer.

Meer inspiratie opdoen voor jouw betonlook badkamer?

Bestel ons gratis magazine!

Wil je inspiratie opdoen voor jouw betonlook badkamer? Bestel dan hier ons gratis magazine. Het magazine staat boordevol tips, trends en inspiratie. Bovendien lees je hier de ervaringen van andere klanten. Het aanvragen van het Wooning magazine is geheel vrijblijvend en het wordt bovendien gratis bij je thuisbezorgd.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE