Betonlook badkamers bij Wooning
Terug
Sluiten
image

Betonlook badkamers bij Wooning

De betonlook: stoer, ongepolijst en populair

De betonlook badkamer wordt steeds populairder. Deze stijgende populariteit komt niet zonder reden: de betonlook badkamer biedt diverse voordelen. Je kunt verschillende stijlen mooi combineren in een betonlook badkamer. Denk je bij betonlook in eerste instantie misschien aan industrieel of stoer? Dat kan, maar hoeft niet altijd zo te zijn. De kleur en uitstraling van beton kan in combinatie met andere materialen warmte creëren. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden van betonlook in je badkamer en laat je inspireren door de betonlook badkamers uit het assortiment van Wooning.

Beton Ciré badkamer

Combineer verschillende stijlen

Een van de mogelijkheden om je badkamer van een betonlook te voorzien, is met Beton Ciré. Dit is een natuurlijke en duurzame stucsoort verkrijgbaar in verschillende tinten van licht tot donker. Een Beton Ciré badkamer is een voegloze badkamer waardoor de ruimte een rustig en strak uiterlijk krijgt. De betonsoort is kras- en waterbestendig en daarom uitermate geschikt voor de badkamervloer of –wand. Bovendien is het materiaal hygiënisch omdat bacteriën en schimmels zich moeilijk hechten aan het materiaal. Het stucwerk van een badkamer in Beton Ciré geeft de ruimte een unieke en persoonlijke touch.

Betontegels badkamer

Hoe verwerk jij een betonlook in de badkamer?

Niet alleen met stucwerk maar ook met betontegels in de badkamer creëer je een sfeervolle en mooie betonlook. Deze betonlook tegels hebben de typische kleur en structuur van beton en zijn in verschillende kleuren en formaten beschikbaar. Zo geven betonlook tegels van een groot formaat een rustige uitstraling in de badkamer en zijn daarom geschikt om zowel de vloer als wand mee te bekleden. Bij Wooning kun je kiezen uit een ruim assortiment tegels met betonlook. Onze adviseurs helpen je dan ook graag bij je keuze uit betontegels.

Meer betonlook badkamers bekijken?

Bestel ons gratis magazine!

Ben je geïnteresseerd in een mooie betonlook badkamer maar kun je nog wat inspiratie gebruiken? Bestel dan het gratis Wooning magazine. Het staat boordevol tips en ideeën, ervaringen van klanten en inspirerende voorbeelden van onze badkamercollectie. Ook badkamers in betonlook vind je in het Magazine van Wooning

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE