Alles over betonlook badkamers - Wooning
Terug
Sluiten
image

De badkamer in betonlook

Combineer verschillende stijlen

Een betonlook badkamer wint steeds meer aan populariteit en dat begrijpen wij bij Wooning heel goed. Je kunt verschillende stijlen mooi combineren in een betonlook badkamer. Denk je bij betonlook in eerste instantie misschien aan industrieel of stoer? Dat kan, maar hoeft niet. De kleur en uitstraling van beton kan in combinatie met andere materialen warmte en stijl creëren. Lees meer over de verschillende mogelijkheden van betonlook in je badkamer.

Betonlook past bij alle stijlen

Beton staat voor veel mensen gelijk aan stoer en ongepolijst. Het verrassende van materialen met betonlook is dat je ze op verschillende manier kunt gebruiken. Voor een industriële en stoere look combineer je een betonlook muur bijvoorbeeld met wit en zwart gekleurde tegels of meubels. Houd je meer van een warme uitstraling? Dan staat het robuuste materiaal en de grijze kleur mooi bij houten meubels en creëer je een landelijke stijl. Wit sanitair of witte meubels steken mooi af bij betonkleuren –en materialen voor een moderne look.

Inspiratie voor betonlook in je badkamer

Wil je graag je badkamer inrichten met betonlook? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Uiteraard kun je kiezen voor een betonnen vloer of een wand, bijvoorbeeld met betontegels of keramische tegels met betonlook. Hetzelfde effect, maar dan zonder voegen, bereik je met betonstuc. Bijvoorbeeld met beton ciré, een sterk, waterdicht betonstuc om vloeren en wanden in de badkamer mee te bekleden. Zoek je het liever in meubilair? Dan is betonlook sanitair heel bijzonder en mooi. Een wastafel met een grijze betonkleur is een prachtige blikvanger en roept de landelijke sfeer van de boerderij op.

Voor ieder wat wils

Zoals in de intro al werd gezegd, kun je met een betonlook badkamer niet alleen een industriële stijl creëren. Als je meer houdt van een moderne uitstraling kun je dat ook met beton vormen. Door je badkamer bijvoorbeeld in te richten met zwart-wittinten of door betonnen materialen met glans te gebruiken, geef je je badkamer een strakke look. Bovendien creëer je met houten en betonnen meubelstukken een landelijke, stoere uitstraling. Met beton is er voor ieder wat wils dus en kan iedereen zijn eigen, persoonlijke sfeer in de badkamer creëren!

Meer inspiratie op doen? Kom langs!

Ben je op zoek naar een badkamer met een betonlook en heb je inspiratie nodig? Bekijk het Wooning magazine en ontdek wat voor badkamers we in onze collectie hebben. Bekijk je de badkamers liever met eigen ogen? Kom dan langs in één van onze showrooms. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met handige tips en de laatste badkamertrends.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE