Betonlook badkamers
Terug
Sluiten
image

Betonlook badkamers

Strakke & minimalistische afwerking

Betonlook badkamers stralen tegenwoordig niet alleen een stoere, robuuste stijl uit. Je kunt je badkamer ook inrichten met een landelijke of moderne stijl wanneer je op zoek bent naar een betonlook badkamer. Wooning keukens en badkamers heeft verschillende betonlook badkamers in het assortiment. Lees hier meer over deze badkamerstijl.

Hoe krijg je de betonlook?

Een betonlook in je badkamer creëer je op verschillende manieren. Je kunt er onder meer voor kiezen om je muur te betegelen met keramische tegels die een betonlook hebben of stucwerk dat de uitstraling van beton heeft. Wil je graag een betonlook vloer in je badkamer? Dan kun je in plaats van beton ook beton cire aanbrengen op je vloer. Dit mengsel, van onder meer kunsthars en cement, breng je in een dunne laag (gemiddeld 2 mm) over een bestaande badkamervloer aan. Met beton cire zie je haast niet dat het geen echte betonvloer is. Bovendien is beton cire waterdicht en is het materiaal daarom ideaal voor badkamers.

Meubels met een betonlook

Je geeft niet alleen een betonlook aan je badkamer met een andere vloer. Door te kiezen voor sanitair van beton, zoals een betonnen wasbak of betonlook tegels in de douche haal je ook een betonlook naar je badkamer. En wat dacht je van een badombouw met een betonlook?

Voor ieder wat wils

Zoals in de intro al werd gezegd, kun je met een betonlook badkamer niet alleen een industriële stijl creëren. Als je meer houdt van een moderne uitstraling kun je dat ook met beton vormen. Door je badkamer bijvoorbeeld in te richten met zwart-wittinten of door betonnen materialen met glans te gebruiken, geef je je badkamer een strakke look. Bovendien creëer je met houten en betonnen meubelstukken een landelijke, stoere uitstraling. Met beton is er voor ieder wat wils dus en kan iedereen zijn eigen, persoonlijke sfeer in de badkamer creëren!

Meer inspiratie op doen? Kom langs!

Ben je op zoek naar een badkamer met een betonlook en heb je inspiratie nodig? Bekijk het Wooning magazine en ontdek wat voor badkamers we in onze collectie hebben. Bekijk je de badkamers liever met eigen ogen? Kom dan langs in één van onze showrooms. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met handige tips en de laatste badkamertrends.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE