Terug
Sluiten
image

Landelijke badkamers

Warm & Sfeervol

Op zoek naar ideeën voor een landelijke badkamer? Wij geven je graag inspiratie en tips om je badkamer landelijk in te richten. Een landelijke stijl kenmerkt zich door warme en natuurlijke materialen, maar ook door sanitair en kranen met een klassieke look. Voor een landelijke badkamer met een moderne twist kies je bijvoorbeeld voor robuuste meubels maar met een strakke uitstraling of een losstaand bad. Kortom, er zijn talloze mogelijkheden om je eigen, persoonlijke landelijke badkamer in te richten. Bekijk hieronder het assortiment landelijke badkamers van Wooning.

Welke badkamer vind jij het mooist?

Kies jouw stijl

Kenmerken van de landelijke stijl

Alles op een rijtje

Een badkamer in landelijke stijl kun je op vele manier realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een moderne twist met robuuste meubels en een modern, losstaand bad met rieten manden als landelijke accessoires. Wil je echt genieten van een nostalgische stijl? Dan kies je bijvoorbeeld voor een losstaand bad op pootjes, klassieke kranen en houten meubels met een klassieke uitstraling. Kies voor warme kleuren of gebroken wit en zorg voor sfeerverlichting met gezellige, klassieke wandlampjes. Dit zijn slechts voorbeelden van landelijke badkamers ter inspiratie. Je landelijke badkamer inrichten kan op vele manieren zodat je geniet van je eigen, unieke ruimte.

Landelijke badkamermeubels

Met een authentieke uitstraling

Om te beginnen creëer je met badkamermeubels in landelijke stijl al snel een rustieke sfeer. Een badkamerkast of een onderkast in bijvoorbeeld robuust hout of met klassieke handgrepen zorgt voor de gewenste nostalgische sfeer. Ben je op zoek naar een echt, ouderwets landelijk badkamermeubel? Kies dan voor gekaderde deurtjes of fronten met kraaldelen. Maak de inrichting af met landelijke badkameraccessoires als handdoekringen, een houten spiegel of een ouderwetse badkamerset en je geniet van een functionele en bovendien gezellige badkamer.

KLASSIEK LANDELIJKE BADKAMER

Een klassiek landelijke badkamer is volledig voorzien van sierlijke elementen en heeft een authentieke uitstraling. Baden op pootjes, klassieke kranen en stijlvolle sfeerverlichting zijn in deze badkamerstijl onmisbaar. Ook zien we in deze badkamerstijl unieke producten terug zoals een Engelse wastafel, nostalgische badkamermeubel en radiator met een authentieke uitstraling. De klassiek landelijke badkamer heeft vaak een witte, zwarte, bruine of beige kleur.

Bekijk de badkamercollectie
Badkamers
collectie
bekijk de

Badkamers

De meest inspirerende badkamercollectie van Nederland
Maak van je huis een Wooning
Ontwerp je eigen badkamer
ontwerp
badkamer
je eigen

Ontwerp je eigen badkamer

Badkamers in alle stijlen en voor ieder budget
Gratis online tool, geen download nodig!

MODERN LANDELIJKE BADKAMER

Een landelijke badkamer hoeft niet perse een volledig authentieke inrichting te hebben. Vaak wordt er in de landelijke badkamer ook gekozen om moderne elementen terug te laten komen. Moderne elementen zijn vaak strakke, luxe kenmerken die de badkamer een rustige uitstraling geven. Een modern landelijke badkamer is dan ook een combinatie van sierlijke en strakke elementen. Zo wordt bijvoorbeeld een modern, strak badmeubel gecombineerd met houten en sierlijke elementen uit de landelijke badkamerstijl.

Meer landelijke badkamers bekijken?

Bestel ons gratis magazine!

Ben je op zoek naar inspiratie voor badkamers met een landelijke inrichting? Vraag dan nu het Wooning magazine aan. Dit inspiratiemagazine staat boordevol badkamervoorbeelden, tips en alles wat met wonen te maken heeft. Bestel het gratis.