Landelijke badkamers - Wooning
Terug
Sluiten
image

Landelijke badkamers

Warm & Sfeervol

Op zoek naar ideeën voor een landelijke badkamer? Wij geven je graag inspiratie en tips om je badkamer landelijk in te richten. Een landelijke stijl kenmerkt zich door warme en natuurlijke materialen, maar ook door sanitair en kranen met een klassieke look. Voor een landelijke badkamer met een moderne twist kies je bijvoorbeeld voor robuuste meubels maar met een strakke uitstraling of een losstaand bad. Kortom, er zijn talloze mogelijkheden om je eigen, persoonlijke landelijke badkamer in te richten. Bekijk hieronder het assortiment landelijke badkamers van Wooning.

Landelijke badkamermeubels

Alles op een rijtje

Om te beginnen creëer je met badkamermeubels in landelijke stijl al gauw een rustieke sfeer. Een badkamerkast of een onderkast in bijvoorbeeld robuust hout of met klassieke handgrepen zorgt voor de gewenste nostalgische sfeer. Ben je op zoek naar een echt, ouderwets landelijk badkamermeubel? Kies dan voor gekaderde deurtjes of fronten met kraaldelen. Maak de inrichting af met landelijke badkameraccessoires als handdoekringen, een houten spiegel of een ouderwetse badkamerset en je geniet van een functionele en bovendien gezellige badkamer.

Badkamerideeën in landelijke stijl

Een badkamer in landelijke stijl kun je op vele manier realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een moderne twist met robuuste meubels en een modern, losstaand bad met rieten manden als landelijke accessoires. Wil je echt genieten van een nostalgische stijl? Dan kies je bijvoorbeeld voor een losstaand bad op pootjes, klassieke kranen en houten meubels met een klassieke uitstraling. Kies voor warme kleuren of gebroken wit en zorg voor sfeerverlichting met gezellige, klassieke wandlampjes. Dit zijn slechts voorbeelden van landelijke badkamers ter inspiratie. Je landelijke badkamer inrichten kan op vele manieren zodat je geniet van je eigen, unieke ruimte.

Meer landelijke badkamers bekijken?

Bestel ons gratis magazine!

Ben je op zoek naar inspiratie voor badkamers met een landelijke inrichting? Vraag dan nu het Wooning magazine aan. Dit inspiratiemagazine staat boordevol badkamervoorbeelden, tips en alles wat met wonen te maken heeft. Bestel het gratis.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE