Terug
Sluiten
image

Moderne badkamers

Een strak en minimalistisch uiterlijk

Met een moderne badkamer geniet je van een comfortabele plek met een ruimtelijke sfeer en strakke lijnen. Een moderne badkamer koel en kil? Integendeel. Met verlichting, accessoires en het gebruik van warme kleuren maak je van je moderne badkamer een aangename plek. Want bij onze huidige, moderne levensstijl is een fijne badkamer waarin je kunt ontspannen en tot rust komt na een lange dag een welkome plek. Bij Wooning hebben we alles in huis om je badkamer modern te maken. Lees verder of bekijk de moderne badkamers uit het assortiment van Wooning.

Welke badkamer vind jij het mooist?

Kies jouw stijl

Moderne badkamermeubels

Een uitgebreid assortiment met ruime keuze

Badkamermeubels trekken al snel de aandacht naar zich toe in iedere badkamer. Zeker bij moderne badkamermeubels is dit het geval. Deze strakke meubels hebben een luxe uitstraling, waardoor deze als blikvanger in de ruimte dienen. Kies bijvoorbeeld voor moderne badkamermeubels, zoals strakke kasten voor inbouwwastafels of opbouwkommen met brede, greeploze lades. Ook zijn smalle, langwerpige wandkasten een mogelijkheid voor een moderne en elegante look. Hang er bijvoorbeeld twee naast elkaar voor een strak effect. De rechte belijningen van greeploze badkamermeubels geven je badkamer een minimalistisch en modern uiterlijk. Er is een uitgebreide keuze in materialen zoals hout, mat of hoogglans voor een moderne badkamer.

 

Moderne badkamerideeën

Van tegels tot accessoires

Ruimte en overzicht zijn duidelijke kenmerken van een moderne look. Daarom zien we vaak in een moderne badkamer een inloopdouche. Een doorlopende vloer in de douche zorgt voor een ruimtelijke effect. Naast inrichting en sanitair zijn er meer moderne badkamerideeën die soms wat gemakkelijker te realiseren zijn. Denk aan rustige kleuren van je badtextiel of voor de wand zoals wit, grijs, beige of bruin. De badkamer oogt rustig wat bijdraagt aan de strakke look.

LANDELIJK MODERNE BADKAMERS

Moderne badkamers hebben een strakke en ruimtelijke uitstraling. Deze elementen zorgen vaak voor een nette en opgeruimde sfeer. Om wat meer warmte naar deze badkamerstijl te brengen, wordt er vaak gekozen voor warme elementen in deze ruimte. Denk bijvoorbeeld aan houten wastafels en losstaande, landelijke baden. Is de landelijke stijl ook iets voor jou? Bekijk dan eens de landelijke badkamers van Wooning.

Bekijk de badkamercollectie
Badkamers
collectie
bekijk de

Badkamers

De meest inspirerende badkamercollectie van Nederland
Maak van je huis een Wooning
Ontwerp je eigen badkamer
ontwerp
badkamer
je eigen

Ontwerp je eigen badkamer

Badkamers in alle stijlen en voor ieder budget
Gratis online tool, geen download nodig!

LUXE, MODERNE BADKAMERS

Een moderne badkamer wordt vaak aangekleed met luxe elementen. De luxe elementen passen dan ook goed bij de strakke en ruimtelijke uitstraling van deze badkamerstijl. Kleed je moderne badkamer bijvoorbeeld aan met luxe baden, wastafels en douches die net wat extra’s bieden en van hoge kwaliteit zijn. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk bubbelbad of een marmeren wastafel als eyecatcher. Is deze luxe iets voor jou? Bekijk dan ook eens de luxe badkamers van Wooning.

MEER MODERNE BADKAMERS BEKIJKEN?

Bestel ons gratis magazine!

Ben je op zoek naar inspiratie voor badkamers met een moderne uitstraling? Vraag dan nu het Wooning magazine aan. Dit inspiratiemagazine staat boordevol badkamer voorbeelden, tips en alles wat met wonen te maken heeft. Bestel het gratis magazine.