Moderne badkamer - Wooning
Terug
Sluiten
image

Moderne badkamer

Strakke & minimalistische afwerking

Moderne badkamers stralen luxe en rust uit. Comfort om de dag in te beginnen en een heerlijke plek om te relaxen na een lange, inspannende dag. Het unieke karakter van een moderne badkamer zorgt ervoor dat deze met geen enkele badkamertrend te vergelijken is.

Moderne badkamers van Wooning

Ben je op zoek naar een moderne badkamer? Wooning heeft een ruime collectie moderne badkamers. Uitgangspunten binnen deze collectie gelden voor al onze moderne badkamers: minimalistisch en een strakke afwerking gecombineerd met het gebruik van opvallende materialen. Breng een bezoek aan een Wooning showroom om onze badkamers zelf te bekijken.

WAT ZIE JE TERUG IN DE MODERNE BADKAMER?

In veel moderne badkamers komt het gebruik van grote wandtegels met mozaïek accenten terug. Dit geeft de badkamer een ruimtelijke en moderne uitstraling.Het unieke karakter ontstaat door het gebruik van bijzondere materialen als chroom, glas en rvs. Denk bijvoorbeeld aan radiatoren en handdoek ophangingen van chroom. Strak en elegant tegelijk.

Je MODERNE BADKAMER VOORZIEN VAN LUXE

Je moderne badkamer extra luxe meegeven? Wooning maakt je moderne badkamer nog net even wat comfortabeler. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een solarium, een stort- of stoomdouche, sauna of whirlpool. Het integreren van beeld- en geluidsapparatuur zorgt ervoor dat je heerlijk naar muziek kan luisteren terwijl je geniet van alle comfort!

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE