Luxe badkamers bij Wooning
Terug
Sluiten
image

Luxe badkamers bij Wooning

Kom heerlijk tot rust in jouw badkamer

Genieten in een luxe badkamer, wie wil dat nou niet? Een luxe badkamer is bij uitstek de plek om te ontspannen en te verfrissen. Een exclusieve badkamer is, nog meer dan bij andere badkamerstijlen, ook de plek om tot rust te komen en te relaxen. Dit kan door extra mogelijkheden tot wellness in je badkamer toe te voegen, maar ook een luxueus design laat je al extra tot rust komen. Lees hier meer over deze badkamerstijl en laat je inspireren.

Het aanbod luxe badkamers van Wooning

Een uitgebreide collectie met volop keuze

Wooning heeft een uitgebreide collectie luxe badkamers. Hoogwaardige kwaliteit staat bij deze collectie op nummer één. Bovendien heeft een luxe badkamer ontspanning als hoofddoel. Dit is geen badkamer om snel doorheen te rennen, maar echt een plek om van te genieten en om heerlijk tot rust te komen. Bij een luxe badkamer is daarnaast alles mogelijk. Speciale wensen? Bespreek het met onze badkamerspecialisten en wij doen er alles aan om jou de luxe badkamer van jouw dromen te bieden.

Welke stijl past het beste bij mijn luxe badkamer?

Alle mogelijkheden op een rijtje

De keuze voor de badkamerstijl van jouw luxe badkamer is geheel aan jou. De luxe badkamer kan met alle soorten stijlen gecombineerd worden. Van klassiek tot modern en van industrieel tot design: de keuze ligt in jouw handen. In de luxe badkamer wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen, om het luxueuze gevoel zoveel mogelijk naar voren te halen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan natuurlijke materialen, zoals natuursteen of hout. Ook extra grote, exclusieve tegels op de wand of vloer dragen bij aan rust en kalmte in jouw badkamer. Tot slot speelt het design van het luxe sanitair een belangrijke rol. Bekijk bijvoorbeeld onze design kranen en douches. Ook een luxe bad zorgt voor ultieme ontspanning. Door middel van deze materialen en producten geeft Wooning jouw badkamer die fijne luxe sfeer.

Meer inspiratie opdoen voor jouw luxe badkamer?

Bestel ons gratis magazine!

Wil je inspiratie opdoen voor jouw luxe badkamer? Bestel dan hier ons gratis magazine. Het magazine staat boordevol tips, trends en inspiratie. Hier vind je voorbeelden en ideeën voor jouw luxe badkamer. Bovendien lees je hier de ervaringen van andere klanten. Het aanvragen van het Wooning magazine is geheel vrijblijvend en het wordt bovendien gratis bij je thuisbezorgd.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE