Genieten in de luxe badkamer - Wooning
Terug
Sluiten
image

Luxe badkamer

Geniet van je badkamer

Genieten in een luxe badkamer, wie wil dat nou niet? Een luxe badkamer is bij uitstek de plek om te ontspannen en te verfrissen. Een luxe badkamer is, nog meer dan bij andere badkamerstijlen, ook de plek om tot rust te komen en te relaxen. Lees hier meer over deze badkamerstijl en laat je inspireren.

Luxe badkamers van Wooning

Wooning heeft een uitgebreide collectie luxe badkamers. Hoogwaardige kwaliteit staat bij deze collectie op nummer één. Bovendien wordt altijd in het oog gehouden dat een luxe badkamer als hoofddoel ontspanning heeft. Dit is geen badkamer om snel doorheen te rennen, maar echt een plek om van te genieten. Bij een luxe badkamer is daarnaast alles mogelijk. Speciale wensen? Bespreek het met onze badkamerspecialisten en wij doen er alles aan om jou de luxe badkamer van jouw dromen te geven.

Welke materialen worden er gebruikt in de luxe badkamer?

In de luxe badkamer wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan natuursteen en hout maar ook aan extra grote tegels aan de wand of op de vloer. Daarnaast speelt design een grote rol in de luxe badkamer. Bekijk bijvoorbeeld onze design kranen en douches. Door middel van deze materialen en producten geeft Wooning jouw badkamer die fijne luxe sfeer.

Nog meer luxe in jouw luxe badkamer

Wil je het ultieme wellness gevoel krijgen in jouw luxe badkamer? Kies dan voor een inloopdouche, vrijstaand bad, whirlpool, stoomcabine of sauna. Uiteraard helpen wij je bij deze keuze. Technologische gadgets en (led) verlichting versterken dit luxe gevoel. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk muziek luisteren terwijl je in bad zit of de sfeerverlichting aanpassen aan de stemming.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE