Luxe badkamers bij Wooning
Terug
Sluiten
image

Luxe badkamers

Kom heerlijk tot rust in jouw badkamer

Een luxe badkamer biedt net dat beetje extra voor een ultiem weldadig gevoel in je eigen, persoonlijke spa. Een luxe badkamer creëer je met extra functies die het wellnessgevoel geven. Maar ook met uiterlijke kenmerken zorg je voor een luxe badkamer waar je aangenaam vertoeft. Lees meer over de mogelijkheden om jouw badkamer te voorzien van aangename luxe of bekijk de luxe badkamers uit het assortiment van Wooning.

Luxe badkamerelementen

Een uitgebreide collectie met volop keuze

Bij een luxe badkamer kun je aan een aantal luxe badkamerelementen denken die voor extra comfort en gemak zorgen. Zoals een lekkere, ruime inloopdouche die voorzien is van een verkwikkende regendouchekop. De stralen die als regen over je heen komen, bieden ontspanning. Voor ultieme luxe kies je voor een sunshower waarmee je tijdens het douchen je spieren ontspant en bovendien een kleurtje opdoet. Je ervaart een echt wellnessgevoel. Naast ontspanningselementen zorgt ook veel opbergruimte voor het luxe gevoel. Een badkamermeubel bijvoorbeeld met twee grote spoelbakken biedt ruimte voor twee tijdens de drukke momenten in de badkamer. Bovendien is het prettig om voldoende plek te hebben om al je badkamerspullen netjes op te bergen en gemakkelijk terug te vinden.

Luxe badkamertegels

De tegels in je badkamer bepalen voor een belangrijk deel de stijl van je badkamer. Voor een luxe sfeer in je badkamer kies je grote tegels waardoor je weinig voegen hebt. Het simpele lijnenspel zorgt voor rust in de badkamer wat een luxe gevoel geeft. Daarnaast zorgt niet alleen het formaat voor een luxe uitstraling, ook met de kleur bepaal je de sfeer. Donkere en grijstinten bijvoorbeeld zorgen voor een warme sfeer die een weldadig en luxe gevoel in de badkamer geeft.

Luxe badkamerinspiratie

Bestel ons gratis magazine!

Je badkamer luxe inrichten kan op diverse manieren. Met meubels en tegels die voor ruimte en sfeer zorgen, maar ook met luxe sanitair waarmee je van je badkamer desgewenst je eigen spa kunt maken. Kun je inspiratie gebruiken? Bestel dan het gratis Wooning magazine. Het staat boordevol tips en ideeën, ervaringen van klanten en inspirerende voorbeelden van onze collectie.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE