Terug
Sluiten
image

Luxe badkamers bij Wooning

Kom heerlijk tot rust in jouw badkamer

Met een luxe badkamer profiteer je van pure wellness in huis. Het is de ideale plek om te ontspannen en je voor te bereiden op een nieuwe dag. Lees hier over de mogelijkheden die Wooning biedt om jouw badkamer exclusief in te richten met alle comfort die je je maar wensen kunt.

Luxe badkamermeubels

Een uitgebreide collectie met volop keuze

Luxe heeft voor iedereen een andere betekenis. De ene is blij met een bad, de ander heeft graag een whirlpool. Een luxe inrichting is daarom grotendeels persoonlijk. Ter inspiratie geven we je graag ideeën voor een badkamer voorzien van luxe en comfort. Allereerst zijn er de badkamermeubels. Luxueuze modellen zijn vervaardigd van het beste materiaal. Denk aan een combinatie van hout met een wastafel van natuursteen zoals leisteen of marmer. Luxe badkamermeubels zijn vaak voorzien van een modern design wat zorgt voor een exclusieve uitstraling.

Creëer je eigen wellness

Wellness in je badkamer geeft een ultiem gevoel van ontspanning. Zo zorgen de masserende, krachtige of ontspannende waterstralen van een regendouche voor een heerlijke douchebeurt. Wil je naast een lekker relaxed gevoel er ook gezond uitzien? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een sunshower in je badkamer. Je ontspant er tijdens het douchen je spieren mee en sunshowers met UV-straling zorgen bovendien een bruin kleurtje.

Luxueus sanitair en kranen

er vele mogelijkheden.

Op het gebied van sanitair en kranen zijn er vele mogelijkheden. Luxe baden, wastafels en douches bieden vaak net een beetje extra en zijn van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan een bubbelbad of een marmeren wastafel als eyecatcher. Ook wastafel-, bad- en douchekranen zijn verkrijgbaar in exclusieve modellen van duurzame kwaliteit met bijvoorbeeld een watervalstraal of regendouchestralen. Bekijk ook eens de kranen in mooie, opvallende kleuren.

Bezoek een van onze showrooms

Ben je op zoek naar inspiratie voor een luxe badkamer? Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk het uitgebreide assortiment sanitair, meubels en tegels voor jouw exclusieve badkamer. Onze specialisten adviseren je graag op basis van jouw persoonlijke wensen.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE