Terug
Sluiten
image

Betontegels in de industriële badkamer

Voor een stoer en industriële uitstraling

Betontegels zijn een must have als je houdt van een stoere uitstraling in je badkamer. De grijze tegels​​​​​​​ met betonlook passen perfect in een industriële inrichting. Maar er zijn meerdere stijlen mogelijk met betontegels. Combineer je ze bijvoorbeeld met hout, dan creëer je een warme, landelijke sfeer in je badkamer. Betontegels zijn in diverse kleurnuances, maten en structuren verkrijgbaar en bieden daarom talloze mogelijkheden voor een prachtige betonlook badkamer. Lees hier meer over betontegels in de badkamer.

Betonlook in de badkamer

Een stoere ook in je badkamer kun je op verschillende manieren creëren. Een daarvan is met betontegels. Deze tegels hebben de kenmerkende kleur en structuur van beton en bieden veel keuze in verschillende grijstinten en diverse formaten. Er zijn tegels verkrijgbaar met reliëf voor een natuurlijke, robuuste uitstraling, tegels met verschillende grijsnuances en effen betontegels. Al deze tegels hebben gemeen dat je ze mooi kunt combineren met wit, zwart, hout en zelfs felle kleuren.


 

Betontegels
Betontegels
Betontegels
Betontegels

Welke kleur tegels kies je?

Allereerst kies je een kleur die je mooi vindt. Een lichtgrijze betontegel heeft een chique uitstraling en zorgt voor een verfijnd en warm uiterlijk van je badkamer. Ben je op zoek naar een stoere look? Kies dan voor een donkergrijze betontegel. Een combinatie van beide stijlen is ook mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een donkere vloer met lichte wanden.
 

Welk formaat tegels?

Betontegels met een groot formaat zorgen voor een rustige uitstraling in de badkamer en zijn daarom geschikt om zowel de vloer als wand mee te bekleden. Kies je voor voegen in dezelfde kleur, dan benadruk je het rustige uiterlijk nog meer. Betontegels zijn er ook in kleine formaten voor bijvoorbeeld de douchewand of om te combineren met grote tegels. Daarnaast vind je ook betontegels met reliëf voor een afwisselend effect.


 

Betontegels bekijken?

Ben je geïnteresseerd in een badkamer met betonlook en ben je op zoek naar inspiratie? Bestel dan het gratis Wooning magazine. Dit staat boordevol tips en ideeën, ervaringen van klanten en inspirerende voorbeelden van onze badkamercollectie. Ook badkamers in betontegels vind je in het Magazine van Wooning.