Terug
Sluiten
image

Portugese tegels voor een unieke sfeer

Voor een originele uitstraling

Ga je binnenkort je badkamer betegelen en ben je op zoek naar originele badkamertegels? Kijk dan eens naar onze collectie Portugese tegels met bijzondere, kleurrijke patronen. Portugese tegels hebben een ambachtelijke en mediterrane uitstraling en geven de ruimte een unieke en authentieke sfeer. Met Portugese wand- en vloertegels kun je eindeloos variëren en maak je van je badkamer een bijzondere ruimte, geheel naar eigen wens en smaak. Lees meer over deze sfeervolle cementtegels.

Eindeloos combineren en variëren

Met Portugese tegels maak je talloze combinaties en variaties in je badkamer. Het kleurrijke, opvallende patroon laat zich goed combineren met effen tegels, beton of hout en zorgt daarmee voor een mooi contrast. Betegel je bijvoorbeeld alleen de douche of een wand, dan krijgt je badkamer een opvallend accent. Hetzelfde geldt voor de vloer. Je kunt kiezen voor een complete vloer belegd met Portugese tegels of een deel gecombineerd met effen vloertegels voor een rustige look. Kortom: creativiteit kent geen grenzen!


 

Portugese tegels
Portugese tegels
Portugese tegels
Portugese tegels

Wat zijn de voordelen?

Je badkamer betegelen met Portugese tegels heeft een aantal voordelen. Allereerst zorgen de tegels van zichzelf al voor zoveel sfeer, dat er niet veel meer nodig is om van je badkamer een fijne en sfeervolle ruimte te maken. Daarnaast zijn de tegels in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn daarom gemakkelijk te combineren met alle kleuren sanitair en tegels, maar ook met badkamermeubels in verschillende materialen. Een bijkomend voordeel van Portugese tegels is dat de drukke patronen van de tegels ervoor zorgen dat waterspetters niet te zien zijn en de badkamer er lang netjes uitziet.


 

Advies nodig?

Heb je interesse in Portugese tegels? Bezoek dan een van onze woonwinkels en bekijk de ruime collectie met het groot aantal verschillende merken. Onze badkameradviseurs voorzien je graag van professioneel advies over deze bijzondere tegelsoort in de badkamer.