Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Terug
Sluiten
image

Badkamerkosten kun je zelf bepalen

Een compleet nieuwe badkamer brengt allerlei verschillende badkamerkosten met zich mee. Hoe groot of hoe klein je badkamerruimte is, vaste onderdelen zijn altijd sanitair, tegelwerk, douche of bad en badmeubels of andere opbergruimte. Dat kan aardig in de papieren lopen. Maar wist je dat je badkamerkosten zelf goed in de hand kunt houden? Lees hier hoe.

Badkamerkosten voor elk budget

Bij Wooning varen we op meer dan 55 jaar ervaring met het inrichten van keukens en badkamers. Wij hebben daarom wel een goed idee hoe je de kosten voor je badkamer binnen jouw budget kunt houden. Vooropgesteld dat alle producten die bij Wooning verkrijgbaar zijn van A-kwaliteit zijn, zijn ons sanitair, tegelcollectie en badmeubels in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Zo is een bubbelbad natuurlijk van een andere prijsklasse dan een standaard bad en hangt er een ander prijskaartje aan een designkraan ten opzichte van een ‘gewone’ kraan.

Hoe reken ik badkamerkosten uit?

Aan de hand van jouw budget en wensen kunnen wij jou heel goed helpen met het samenstellen van een badkamer binnen je budget. Wil je zelf alvast een idee krijgen van de kosten van een compleet nieuwe badkamer? Vul dan eens de Wooning budgetplanner in. In deze budgetplanner vul je jouw wensen in op het gebied van sanitair, tegels, badmeubels, douches en baden. Je krijg vervolgens een overzicht van de kosten naar aanleiding van alles wat je ingevuld hebt. Zo heb je een idee van de badkamerkosten. Mochten deze boven je budget uitkomen of heb je nog ruimte over, dan pas je de budgetplanner net zo lang aan totdat je tevreden bent.

Hulp nodig?

Wil jij graag inzage krijgen in de badkamerkosten voor jouw nieuwe badkamer? Begin dan met het invullen van de budgetplanner. Daarnaast helpen onze adviseurs je ook graag persoonlijk en adviseren je over alle mogelijkheden en de kosten van een nieuwe badkamer. Breng daarvoor een bezoek aan een van onze showrooms en laat je informeren.