Geberit: duurzaam en innovatief - Wooning
Terug
Sluiten
image

Duurzaam en innovatief met Geberit

Geberit staat bekend om zijn duurzame en innovatieve producten die zijn voorzien van een elegant design met een sterke uitstraling. Jouw badkamer is verzekerd van een unieke meerwaarde als je kiest voor het sanitairmerk Geberit. Het bedrijf is al jarenlang wereldwijd actief in Europa en is hier de marktleider van sanitairproducten. Lees hier meer over het merk en de producten van Geberit.

Speciale aandacht voor milieu

Bij de ontwikkeling van sanitaire producten, vindt Geberit het belangrijk dat er aan het milieu gedacht wordt. Duurzaamheid is dan ook een van de speerpunten van het sanitairmerk. Het bedrijf vindt het bijvoorbeeld belangrijk dat de producten die het ontwikkelt water besparen, oplossingen bieden in de dagelijkse praktijk en energie besparen. Bovendien worden de producten gemaakt van materialen die lang meegaan.

Producten moeten wat toevoegen

Geberit vindt het daarnaast van belang dat de producten die de gemaakte ontwerpen daadwerkelijk iets toevoegen aan de dagelijkse praktijk. De productontwerpers van het merk werken daarom nauw samen met installateurs en ontwerpers. Door steeds weer te overleggen, komen ze erachter of een nieuw idee daadwerkelijk iets toevoegt en hulpvaardig is. De producten van Geberit zijn bijvoorbeeld comfortabel en erg makkelijk schoon te maken.

Elegantie speelt een rol

Naast de functionaliteit en duurzaamheid speelt het design een grote rol bij Geberit. Het merk vindt het belangrijk dat de producten die het bedrijf ontwikkelt, stijlvol zijn. Dat Geberit al bijna 150 jaar ervaring heeft op het gebied van sanitair is te zien in de designs. De producten zijn elegant en minimalistisch, waardoor ze vrijwel voor welke moderne badkamer of toiletruimte geschikt zijn.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE