Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Terug
Sluiten
image

Duurzaam en innovatief met Geberit

Het merk Geberit staat bekend om zijn duurzame en innovatieve producten die zijn voorzien van een elegant design met een sterke uitstraling. Wanneer je kiest voor het sanitairmerk Geberit, ben je verzekerd van kwalitatieve producten met een unieke uitstraling. Het bedrijf is al jarenlang wereldwijd actief en marktleider in Europa van sanitairproducten. Lees hier meer over het merk en de producten van Geberit.

Speciale aandacht voor milieu

Bij de ontwikkeling van sanitaire producten, vindt Geberit het belangrijk dat er aan het milieu wordt gedacht. Duurzaamheid is dan ook een van de speerpunten van het sanitairmerk. Het bedrijf vindt het bijvoorbeeld belangrijk dat de producten water en energie besparen en oplossingen bieden in de dagelijkse praktijk. Bovendien streeft het merk er altijd naar om producten te ontwikkelen die worden gemaakt van materialen die jarenlang meegaan.

IEDER PRODUCT VOEGT WAT TOE

Omdat Geberit het erg belangrijk vindt dat producten iets toevoegen aan de dagelijkse praktijk, werken de productontwerpers van het merk nauw samen met installateurs en ontwerpers. Door steeds weer te overleggen, komen ze erachter of een nieuw idee daadwerkelijk iets toevoegt en hulpvaardig is. De producten van Geberit bieden optimaal comfort en erg makkelijk schoon te maken. Bij de producten van Geberit ben je dus niet alleen verzekerd van een stijlvol product, maar voornamelijk van een item met een extra functionele toevoeging.

Elegantie speelt een rol

Naast de functionaliteit en duurzaamheid speelt het design een grote rol bij Geberit. Het merk vindt het belangrijk dat de producten die het bedrijf ontwikkelt, stijlvol zijn. Dat Geberit al bijna 150 jaar ervaring heeft op het gebied van sanitair is te zien in de designs. De producten zijn elegant en minimalistisch, waardoor ze vrijwel voor welke moderne badkamer of toiletruimte geschikt zijn.

VRAAG ONS GRATIS MAGAZINE AAN

Wil je meer weten over de producten van Geberit? Vraag ons gratis magazine aan en laat je inspireren door de vele mogelijkheden van dit merk. In het magazine kun je de verschillende producten van Geberit bekijken en kies je de voorzieningen die het beste bij jouw badkamer passen. Ook kun je langskomen in een van onze vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE