Terug
Sluiten
image

Duravit sanitair en meubelen

Voor een wellness in je eigen badkamer

Duravit heeft een ontstaansgeschiedenis die begint in 1817 toen Friedrich Horn een aardewerkfabriek startte in het Zwarte Woud. In 1842 breidde hij de fabriek uit met het vervaardigen van sanitair, waarna de fabrikant verder ging onder de naam Duravit. Tegenwoordig worden producten van Duravit geleverd in zestig verschillende landen over de hele wereld. Het uitgebreide assortiment van Duravit bestaat uit wastafels, wastafelmeubels en baden. Wil je meer weten over de toonaangevende fabrikant op het gebied van keramisch sanitair? Lees hier alles over Duravit.

Het begon allemaal met toiletten

Duravit staat vooral bekend om zijn toiletten. Je hebt keuze uit een scala aan series met ieder zijn eigen kenmerkende eigenschappen en unieke design. Van wandclosetten tot staande closetten en van diepspoel tot vlakspoeltoiletten. Heb je een moderne badkamer? Ga dan voor een design toilet, waarin elegantie en comfort gecombineerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een comfortabele Duravit wc bril met een dunne, minimalistische uitstraling. Duravit heeft een breed assortiment toiletten, passend bij iedere badkamerstijl en portemonnee. Het merk biedt diverse series, zoals Duravit Starck. Deze series hebben allemaal een eigen, unieke stijl. Hierdoor kies je eenvoudig de producten die perfect bij elkaar passen.

Duravit staat voor creativiteit

Duravit streeft het idee van ‘Living Bathrooms’ na, wat letterlijk ‘woon-badkamers’ betekent. Hierbij wordt het sfeervolle en moderne van een woonkamer gecombineerd met het praktische van een badkamer. Een badkamer dient al lang niet meer alleen als een plek om jezelf snel op te frissen. Het is een hele beleving: Duravit producten zorgen voor een wellness in je eigen badkamer. Naast toiletten biedt Wooning een rijk assortiment Duravit baden. Hoekbaden, inbouwbaden en vrijstaande baden, met een elegant design of juist consequent rechthoekig, bij Duravit kun je terecht. Op zoek naar een mooi badkamermeubel of accessoires, zoals toiletrolhouders, zeepdispensers of handdoekrekken? Duravit heeft tegenwoordig alles voor in de badkamer.

Vraag ons gratis magazine aan

Wil jij meer weten over het topmerk Duravit of meer inspiratie opdoen voor je badkamer? Bestel dan ons gratis magazine boordevol tips en trends, kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze badkamercollecties. Ook kun je langskomen in één van onze vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE