Terug
Sluiten
image

Stijlvol en veelzijdig met Ben Sanitair

Ben Sanitair staat voor stijlvolle producten voorzien van topkwaliteit die bovendien voor een scherpe prijs te krijgen zijn. Of je nou op zoek bent naar klassiek, modern, industrieel of Oosters sanitair, het is allemaal te vinden in het assortiment van Ben Sanitair. Lees hier meer over het sanitairmerk en de producten.

A-merken tegen een scherpe prijs

Wanneer je een nieuwe badkamer of een nieuw toilet aanschaft, is het belangrijk dat de producten die je koopt van goede kwaliteit zijn. Helaas hangt aan kwaliteit vaak een prijskaartje. Bij de producten van Ben Sanitair is dat niet het geval. De producten zijn altijd vijftien tot twintig procent goedkoper dan die van andere A-merken. Hoe komt dat? Doordat bij Ben Sanitair het designen, maken en controleren van de producten in eigen hand gehouden worden, kunnen de producten ook tegen een lagere prijs verkocht worden.

Van los toilet tot complete badkamer

Bij Ben Sanitair ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een complete badkamer. Kranen, baden, tegels, douches, je kunt het totaalplaatje volledig samenstellen bij dit merk. Bovendien vind je bij Ben Sanitair precies de stijl die bij jou, je huis en je gezin past. Of je nou houdt van industrieel, Oosters, modern of tijdloos, je kunt het allemaal vinden in het assortiment van Ben Sanitair. Naast complete badkamers ben je bij het sanitairmerk ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar losse producten voor je badkamer. Denk hierbij aan ontspannende regendouches, elegante badmeubels, modieuze baden en stijlvolle accessoires om je badkamer aan te kleden.

VRAAG ONS GRATIS MAGAZINE AAN

Wil je meer weten over het sanitair van Ben Sanitair? Vraag ons gratis magazine aan en laat je inspireren door de vele mogelijkheden van dit merk. In het magazine kun je de verschillende producten van Ben Sanitair bekijken en kies je de voorzieningen die het beste bij jouw badkamer passen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE