Hansgrohe sanitair: hoge kwaliteit en schitterend design
Terug
Sluiten
image

Hansgrohe: toonaangevend op het gebied van kranen en douches

Hansgrohe streeft sinds 1901 naar perfectie op gebied van vorm en functionaliteit. Je geniet van buitengewone kwaliteit en een schitterend design met een product van Hansgrohe. De grote merkfabrikant is voornamelijk bekend om zijn kranen en douches, maar het merk biedt ook onder andere badkamerspiegels en spoelbakken. Wil je meer weten over Hansgrohe? Lees dan verder.

Kwaliteit die terugkomt in product, design en productie

De producten van Hansgrohe zijn voor het leven. Het merk maakt een kwaliteitsbelofte die terugkomt in de producten, het design en de productie. Hansgrohe maakt producten die veilig, sterk en duurzaam zijn, en dus ontwikkeld voor een lange levensduur. Productkwaliteit betekent ook bedieningsgemak, eenvoudige montage en innovatieve technologieën. Daarnaast blinken de kranen en douches van Hansgrohe uit in design. Het excellente design maakt de producten mooi en tijdloos, zodat je er vele jaren plezier van zult hebben. Ook als het op het productieproces aankomt, gaat Hansgrohe voor kwaliteit. Alleen de beste materialen, hightech technologieën en precisiewerk komen hier aan te pas. Hierbij houdt het merk rekening met milieubescherming, efficiënt grondstoffengebruik en goede arbeidsomstandigheden.

Een breed assortiment Hansgrohe producten

Hansgrohe biedt voornamelijk kranen, badkamerkranen, douches en thermostaten. De kranen zijn voorzien van de nieuwste innovaties, zoals EcoSmart, waar je tot 60% water mee bespaart en ComfortZone voor meer vrije ruimte tussen de kraanuitloop en de wastafel. Bovendien heb je keuze uit diverse series, zoals Avantgarde, Modern en Classic. Op zoek naar een douche van Hansgrohe? Regendouches, handdouches, hoofd- en zijdouches, douchesets, showerpipes, douchepanelen, douchethermostaten en toebehoren: Hansgrohe heeft alles voor jouw douche.

Vraag ons gratis magazine aan

Wil jij meer weten over het topmerk Hansgrohe of meer inspiratie opdoen voor je badkamer? Bestel dan ons gratis magazine boordevol tips en trends, kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze badkamercollecties.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE