ImolaCeramica - Het Italiaanse tegelmerk
Terug
Sluiten
image

ImolaCeramica

Het Italiaanse tegelmerk ImolaCeramica is in 1874 opgericht. De combinatie tussen traditie en innovatie is wat het merk vanaf het begin van het bestaan al zo bijzonder maakt. Tot op de dag van vandaag zijn dit de twee belangrijkste kenmerken waar ImolaCeramica voor staat. De unieke producten komen voort uit een passie voor keramiek. Dat is goed terug te zien in het design. Wil je meer weten over het tegelwerk van ImolaCeramica? Lees dan snel verder.

Een uitgebreid assortiment

ImolaCeramica heeft een breed tegelassortiment, waarbij aan alle stijlen wordt voldaan. Van rustiek tot klassiek en van traditioneel tot modern. Iedere tegel is samengesteld met dezelfde passie voor keramiek. Bovendien wordt de collectie continu uitgebreid met nieuwe designs die aan de laatste trends voldoen. Hiermee creëert ImolaCeramica die unieke combinatie tussen traditie en innovatie.

Kies voor jouw stijl

Of je nu een moderne, klassieke of designbadkamer hebt, bij Wooning vind je altijd de juiste ImolaCeramica tegel om jouw badkamer compleet te maken. De Genus collectie, bijvoorbeeld, heeft een stijlvol design gebaseerd op stenen materialen. Deze look past perfect in een industriële of designbadkamer. Ben je op zoek naar een kleurrijke look? Dan is de Slash serie jou op het lijf geschreven. Deze vrolijk gekleurde tegels zorgen voor een frisse en vrolijke look. Hou jij van een klassieke, glazen look? Kies dan voor de keramieken tegels van de Glass serie. Door een bijzondere glans in combinatie met zachte kleuren creëer je een rustige, maar gezellige uitstraling in jouw badkamer.

 

Bezoek onze showroom

Wil je het bijzondere tegelwerk van ImolaCeramica met eigen ogen bewonderen? Bezoek dan onze Wooning showroom in Rotterdam. Onze adviseurs staan hier voor je klaar om je te 0helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw badkamer. Met maar liefst 55 jaar ervaring weet Wooning jou te helpen om van jouw huis een Wooning te maken.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE