Terug
Sluiten
image

Villeroy en Boch

Voor optimale kwaliteit en een luxe design

Villeroy en Boch kenmerkt zich door het stijlvolle en tijdloze sanitair. Dit merk biedt niet alleen stijlvolle producten, maar ook producten van topkwaliteit. Baden, tegels, keukens en woon- en keukenaccessoires: het is allemaal te vinden in het assortiment van Villeroy en Boch. Lees hier meer over dit sanitairmerk.

Villeroy en Boch betekent langdurig ontspannen

Het assortiment van Villeroy en Boch varieert van klassieke, tijdloze producten tot chique mozaïektegels waar je je badkamervloer mee kunt betegelen. De producten van het internationale merk zien er niet alleen mooi, chique en stijlvol uit; ze gaan ook erg lang mee. Daarnaast bieden de producten comfort in het dagelijkse leven. Het ruime assortiment maakt het mogelijk om jouw hele badkamer om te toveren tot een Villeroy en Boch badkamer. Met deze producten creëer je een badkamer waarin je heerlijk en langdurig kunt ontspannen.

Innovaties voor optimale hygiëne

Met de sanitaire producten van Villeroy en Boch ben je verzekerd van de nieuwste innovaties. Door de Villeroy en Boch CeramicPlus technologie hechten vuil en kalk nauwelijks aan het oppervlak, waardoor je je bad of douche makkelijk schoonmaakt. Ideaal voor diegenen die een hekel hebben aan schoonmaken. Daarnaast is het sanitair van Villeroy en Boch voorzien van de zogenaamde AntiBac. Deze antibacteriële uitvinding zorgt ervoor dat de groei van bacteriën met 99,9% verminderd wordt. Met de ViFresh technologie heb je geen last meer van vieze geurtjes na een toiletbezoek op een Villeroy en Boch wc. Met een simpele druk op de knop komt het onderhoudsmiddel in de wc-pot voordat het water erbij komt bij het doorspoelen. Op deze manier wordt het middel over de hele pot verdeeld en geeft het een frisse geur af.

Elegantie en minimalisme

Naast de functionaliteit en duurzaamheid speelt het design een grote rol bij Villeroy en Boch. Het merk vindt het belangrijk dat de producten die het bedrijf ontwikkelt, stijlvol zijn. De producten van Villeroy en Boch zijn elegant en minimalistisch, waardoor ze vrijwel voor elke moderne badkamer of toiletruimte geschikt zijn. Zo heeft een Villeroy en boch toilet een minimalistische uitstraling dankzij het randloze design. Een Villeroy en boch wastafel heeft zijn elegantie te danken aan de smalle randen en unieke vormgeving.

VRAAG ONS GRATIS MAGAZINE AAN

Wil jij meer weten over het merk Villeroy en Boch of meer inspiratie opdoen voor je badkamer? Bestel dan ons gratis magazine boordevol tips en trends, kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze badkamercollecties. Ook kun je langskomen in één van onze vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE