Villeroy & Boch
Terug
Sluiten
image

Villeroy & Boch bij Wooning

Villeroy & Boch kenmerkt zich door het stijlvolle en tijdloze sanitair dat van topkwaliteit is. Baden, tegels, keukens en woon- en keukenaccessoires: het is allemaal te vinden in het assortiment van Villeroy & Boch. Lees hier meer over dit sanitairmerk.

Villeroy & Boch betekent langdurig ontspannen

De producten van Villeroy & Boch kenmerken zich door de stijlvolle look. Het assortiment varieert van klassieke, tijdloze basics (denk aan een minimalistisch wit toilet) tot chique mozaïektegels waar je je badkamervloer mee kunt betegelen. De producten van het internationale merk zien er niet alleen mooi, chique en stijlvol uit; ze gaan ook erg lang mee! Daarnaast bieden de producten comfort in het dagelijkse leven. Kortom, met de producten van Villeroy & Boch creëer je een badkamer waarin je heerlijk en langdurig kunt ontspannen.

Innovaties voor optimale hygiëne

Met de sanitaire producten van Villeroy & Boch ben je verzekerd van de nieuwste innovaties. We hebben er een aantal voor je opgesomd:

  • CeramicPlus. Voor diegenen die een hekel hebben aan schoonmaken biedt Villeroy & Boch de oplossing. Door de CeramicPlus technologie hechten vuil en kalk nauwelijks aan het oppervlak, waardoor je je bad of douche makkelijk schoonmaakt.

  • AntiBac. Daarnaast is het sanitair van Villeroy & Boch voorzien van de zogenaamde AntiBac. Deze antibacteriële uitvinding zorgt ervoor dat de groei van bacteriën met 99,9% verminderd wordt.

ViFresh. Met de ViFresh technologie heb je geen last meer van vieze geurtjes na een toiletbezoek. Met een simpele druk op de knop komt het onderhoudsmiddel in de wc-pot voordat het water erbij komt bij het doorspoelen. Op deze manier wordt het middel over de hele pot verdeeld en geeft het een frisse geur af.

Elegantie speelt een rol

Naast de functionaliteit en duurzaamheid speelt het design een grote rol bij Geberit. Het merk vindt het belangrijk dat de producten die het bedrijf ontwikkelt, stijlvol zijn. Dat Geberit al bijna 150 jaar ervaring heeft op het gebied van sanitair is te zien in de designs. De producten zijn elegant en minimalistisch, waardoor ze vrijwel voor welke moderne badkamer of toiletruimte geschikt zijn.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE