Kunststof aanrechtbladen – Wooning
Terug
Sluiten
image

Kunststof aanrechtbladen

Populairder dan ooit

De populariteit van kunststof aanrechtbladen blijft maar stijgen. Dit type werkblad zie je in steeds meer keukens terugkomen. Bij Wooning heb je de keuze uit diverse kunststof aanrechtbladen. Lees hier meer over de mogelijkheden en laat je inspireren.

Welke keukenstijlen passen bij een kunststof werkblad?

Alle kanten op met kunststof

Kunststof past bij vrijwel iedere keukenstijl, doordat je gemakkelijk je eigen draai geeft aan het materiaal. De kleur, vorm en soort kies je helemaal zelf. Zo kun je gaan voor een zwart, licht of grijs werkblad. Deze kleuren zijn te combineren met iedere keukenstijl. Ook kun je kiezen voor een wat fellere kleur, om de aandacht meer naar het werkblad te brengen. Daarnaast is het mogelijk om een extra laag op het kunststof aan te brengen, waardoor je bijvoorbeeld een hout- of betonlook aan het oppervlak geeft. Hierbij profiteer je van de voordelen van kunststof en geniet je van het uiterlijk van een natuurlijk materiaal.

De voordelen van een kunststof aanrechtblad

Betaalbaar en onderhoudsvriendelijk

Kunststof heeft diverse voordelen. Het is dan ook niet voor niets dat dit materiaal zeer populair is. Ten eerste is het materiaal zeer betaalbaar. Het behoort zelfs tot een van de goedkoopste mogelijkheden voor een werkblad. Daarnaast biedt kunststof talloze mogelijkheden. Alle vormen, formaten en kleuren zijn mogelijk.

Het onderhoud van een kunststof werkblad

Zo houd je jouw werkblad langer mooi

Een van de grote voordelen van kunststof is dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Allereerst is het materiaal waterdicht, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor vlekken door vloeistoffen. Toch is het belangrijk om vloeistoffen snel op te vegen, om zeker te zijn van een vlekvrij oppervlak. Het werkblad maak je eenvoudig schoon met een nat doekje en eventueel een mild schoonmaakmiddel. Let er wel op dat het materiaal niet bestand is tegen hitte. Hete voorwerpen kunnen blijvende schade veroorzaken.

Inspiratie voor jouw kunststof aanrechtblad

Bekijk het aanbod van Wooning met eigen ogen

Is een kunststof werkblad iets voor jouw keuken? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms om de collectie met eigen ogen te bekijken. Hier bewonder je de verschillende mogelijkheden. Bovendien staan onze adviseurs hier voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je van een passend advies te voorzien.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE