Composieten aanrechtblad | Maak van je huis een Wooning (copy 1)
Terug
Sluiten
image

Composieten aanrechtblad

Natuurlijke sfeer en ijzersterk

Composiet is een veelvuldig gekozen materiaal voor keukenbladen. Dat heeft te maken met de natuurlijke uitstraling van composiet en de slijtvastheid van het materiaal. Composiet is hittebestendig en kan tegen een stootje. Het is een combinatie van graniet, kwarts en harsen die samengeperst worden tot een materiaal en daarmee zorgt voor een oersterk aanrechtblad. Omdat het een technisch vervaardigd product is, is het in veel kleuren verkrijgbaar.

De eigenschappen van composiet

Oersterk en waterdicht

Het natuursteen en de kwartsstukken worden onder hoge druk samengeperst tot composiet. Hierdoor is het materiaal niet alleen oersterk, maar laat het door de dichtheid weinig vocht door. Bovendien is het materiaal hittebestendig en zal het niet zomaar barsten als je er een hete pan op zet. Daarnaast is een composieten aanrechtblad ook krasbestendig en slijt- en stootvast. Zo ben je verzekerd van een duurzaam aanrechtblad.

Veel kleuren en structuren

Ruime keuze

Een composieten aanrechtblad maakt van iedere keuken een elegant geheel. Composiet is een samengesteld materiaal waaraan kleurpigmenten en granietkorrels worden toegevoegd. Zo is het mogelijk om voor elk aanrechtblad de gewenste kleur en structuur te krijgen. Daarom zijn er veel mogelijkheden met composiet op het gebied van kleur en uitstraling en kun je kiezen voor bijvoorbeeld een natuursteen- of betonlook of een terrazzo-uiterlijk. Je kunt kiezen voor een gezoete (matglans), gepolijste (glans) of geborstelde afwerking en effen of gemêleerde kleuren. Composieten keukenbladen zijn toepasbaar in elke keukenstijl.

Onderhoud van composiet

Onderhoudsvriendelijk

Composiet is een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. Door de dichte structuur trekken vloeistoffen nauwelijks in het aanrechtblad. Reinig het blad met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel en vermijd zure of agressieve schoonmaakmiddelen. Daarnaast is het aan te raden het composieten aanrechtblad regelmatig te impregneren met een beschermende laag, zodat het blad nog langer mooi blijft.

Kom langs voor een persoonlijk gesprek

Wooning is dé keukenspecialist van Rotterdam en omstreken. Breng een bezoek aan een van onze showrooms of maak een afspraak met een van onze adviseurs die je graag alles vertelt over de eigenschappen, het onderhoud en de mogelijkheden van composiet.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE