Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Terug
Sluiten
image

Composieten aanrechtblad

Natuurlijke sfeer en ijzersterk

Composieten aanrechtbladen zijn in veel keukens terug te vinden. Het gefabriceerde natuurproduct zorgt voor een aangeklede, stijlvolle look en is bovendien een stevig materiaal. Een composieten keukenblad kan daarom goed tegen een stootje. Neem daarbij de verschillende mogelijke afwerkingen en kleuren en je hebt een veelzijdig keukenblad dat past in diverse keukenstijlen. Lees meer over composieten aanrechtbladen bij Wooning.

De eigenschappen van composiet

Oersterk en waterdicht

Composiet bestaat uit 93% kwartsiet en 7% polyesterhars en is een gefabriceerd natuurproduct. Daarom zul je in een composieten blad niet zo snel haarscheurtjes of nerven zien, wat wel in een honderd procent natuurproduct zichtbaar is. Omdat het een technisch vervaardigd product is, is het bovendien in veel kleuren verkrijgbaar. Composiet is een van de hardste materialen die er is, waardoor de kans op beschadigingen erg klein is.

Veel kleuren en structuren

Ruime keuze

Een composieten aanrechtblad maakt van iedere keuken een stijlvol geheel. Kleurpigmenten en granietkorrels worden aan het composiet toegevoegd, waardoor je voor elk aanrechtblad de kleur en structuur kunt kiezen die jij mooi vindt. Je kiest niet alleen de kleur, maar ook de uitstraling die het beste bij jouw keukenstijl past: een gezoete (matglans), gepolijste (glans) of geborstelde afwerking in een egale of gemêleerde look.

Onderhoud van composiet

Onderhoudsvriendelijk

De verschillende afwerkingen zorgen voor een verschillende structuur van het blad. Zo heeft de gepolijste variant een glad oppervlak en is daarom zeer onderhoudsvriendelijk. Door de dichte structuur trekken vloeistoffen nauwelijks in het aanrechtblad. Dat geldt in mindere mate voor de andere varianten. Reinig in alle gevallen het blad met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel. Twee keer per jaar inwrijven met de meegeleverde onderhoudsset zorgt voor een vuilafstotende werking. Verder raden we je aan altijd een snijplank te gebruiken en onderzetters te gebruiken voor hete en koude producten. Ga niet op het werkblad zitten of staan en verwijder vlekken, vuil en vloeistoffen als vet, thee en rode wijn meteen.

Kom langs voor een persoonlijk gesprek

Wooning is dé keukenspecialist van Rotterdam en omstreken. Breng een bezoek aan een van onze showrooms of maak een afspraak met een van onze adviseurs die je graag alles vertelt over de eigenschappen, het onderhoud en de mogelijkheden van composiet

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE