Terug
Sluiten
image

Grijze keukens

Maak van je huis een Wooning

Grijze keukens zijn in! Wanneer je je keuken een kleur wil geven, is grijs een van de meest gekozen kleuren en niet zonder reden! Een grijze keuken past bij elke woonstijl en maakt van jouw huis een Wooning. Benieuwd wat voor grijze keukens je bij Wooning kunt shoppen? Kijk hieronder naar enkele voorbeelden!

Grijs in verschillende stijlen

Een grijze keuken past bij elke woonstijl! Met deze multi inzetbare kleur kun je ervoor zorgen dat de grijze keuken ook bij de rest van jouw huis past. Heb je een landelijke sfeer in huis? Kies dan voor een landelijke grijze keuken, met bijvoorbeeld klassieke knoppen op de keukenkastjes en een authentieke oven op pootjes. Liever een moderne grijze keuken? Kies dan voor een hoogglans grijze keuken met strakke afwerking. Zo creëer je een grijze keuken die ook bij de rest van je woonstijl past.

Verschillende tinten grijs

Grijs is een multi inzetbare kleur. Als je voor een lichtere keuken wil gaan, kun je kiezen voor een lichtgrijze of platina grijze keuken, maar ook voor een grijsgroen of grijsblauwe keuken. Voor een statement in je keuken, kun je kiezen voor een donkergrijze keuken. Dit straalt warmte en sfeer uit. Een andere stijlvolle kleur is antraciet, dit is een chique kleur die luxe uitstraalt.

Grijs met zwarte keuken

Grijs is goed te combineren met zwart. Deze kleuren versterken elkaar en zorgen samen voor een chique en luxe gevoel in de keuken. Kies bijvoorbeeld voor een lichtgrijze keuken met een zwart blad. Maar ook donkergrijs met zwart past goed bij elkaar. Kies jij voor een zwart met grijze keuken?

Grijze keuken met wit 

Een grijs met witte keuken kan ook stijlvol en chique zijn. Vaak wordt er gekozen voor een donkergrijs met witte keuken, maar lichtgrijs met wit is natuurlijk ook een optie. Een lichtgrijs met witte keuken zorgt voor een open en ruimtelijke uitstraling, terwijl een donkergrijs met witte keuken een stoere sfeer creëert. 

Grijze houten keuken

De grijze kleur in de keuken is ook uitstekend te combineren met hout! Hout heeft van zichzelf een stoere uitstraling en in combinatie met grijs wordt dat versterkt. Heb je een grijze keuken? Combineer deze dan met een houten blad. Ook eiken hout past goed bij een grijze keuken. De warmte van het eikenhout vult de grijze kleur perfect aan.

Grijze elementen in de keuken

Is een grijze keuken te veel van het goede? Goed nieuws! De grijze kleur is goed te integreren in een van de vele elementen in je keuken. Je keukenkastjes kunnen een totaal nieuw aanblik geven aan je keuken, wanneer deze grijs zijn. Grijze keukenkastjes zorgen voor een opgeruimde, warme sfeer. 
Ook een grijs keukenblad zorgt voor een fijne sfeer. Met een grijs marmeren blad creëer je je eigen eyecatcher in je keuken. Maar ook een grijs composiet of grijs granieten keukenblad passen bij jouw keuken. Kijk hier voor meer aanrechtbladen van Wooning.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE

Maak van je huis een Wooning

Is een grijze keuken iets voor jou of wil je meer inspiratie opdoen hiervoor? Plan dan eenvoudig online een afspraak in bij Wooning. Hier ontdek je talloze grijze keukens, maar ook laten de adviseurs je graag alle andere mogelijkheden zien.

Het uitgebreide advies is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis!