Terug
Sluiten
image

Magnolia keukens

Maak van je huis een Wooning

Een magnolia keuken is een variant op de witte keuken en creëert een rustige uitstraling. De lichte kleur is een ideaal alternatief wanneer je geen witte keuken wil. Een lichte keuken straalt rust uit, ook lijkt de ruimte groter. Wil jij genieten van een subtiele, bijzondere magnolia keuken? Bekijk dan de mogelijkheden van Wooning.

Magnolia met witte keuken

De magnolia keuken is perfect te combineren met allerlei andere kleuren. Wil je een lichte keuken? Dan kun je kiezen voor een magnolia met witte keuken. De twee kleuren passen goed bij elkaar en stralen rust uit. De witte kleur kun je op vele manieren in de magnolia keuken verwerken. Denk aan een wit keukenblad, een witte muur of witte keukenkastjes. 

Magnolia met zwarte keuken

Een zwart met magnolia keuken past in vrijwel elke woonstijl. De combinatie van zwart en magnolia zorgt voor een klassieke, authentieke sfeer. De zwart met magnolia keuken is een all-time klassieker die altijd kan. Wil je een klassieke, maar stijlvolle keuken? Kies dan voor de magnolia met zwart keuken.

Landelijke magnolia keuken

Magnolia is een ontzettend veelzijdige kleur. Een magnolia keuken kun je in vrijwel elk interieur plaatsen. Zo kun je een matte magnolia keuken het beste plaatsen in een landelijk interieur. Ook de combinatie wit met magnolia maakt een magnolia landelijke keuken

Moderne magnolia keuken

Ook in een modern interieur past een magnolia keuken. Denk aan een strakke hoogglans magnolia keuken, moderner dan dat krijg je het niet. De kleur zorgt voor rust en ruimte. In een moderne magnolia keuken kun je verschillende kleuren verwerken. Vaak worden grijs en zwart gebruikt. 

Magnolia keuken opstellingen

De opstelling van je keuken is minstens zo belangrijk als de kleur. Je wil het maximale uit de ruimte halen en zorgen dat je keuken bij de rest van je interieur past. Denk aan een open magnolia keuken of een magnolia hoekkeuken bij een landelijk interieur. Beide opstellingen zijn ruimtelijk en passen dus goed bij een landelijke sfeer. Wanneer je een moderne keuken wil, kun je kiezen voor een magnolia keukeneiland of een rechte magnolia keuken. 

Zelfs als je een kleinere keuken hebt of een smalle maar lange keuken, kun je de kleur magnolia hier goed in verwerken. Liever een simpele rechte magnolia keuken of een magnolia u keuken, natuurlijk zijn deze ook verkrijgbaar bij Wooning.

Maak van je huis een Wooning

Is een magnolia keuken iets voor jou of wil je meer inspiratie opdoen hiervoor? Plan dan eenvoudig online een afspraak in bij Wooning. Hier ontdek je talloze magnolia keukens, maar ook laten de adviseurs je graag alle andere mogelijkheden zien.

Het uitgebreide advies is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis!

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE