Terug
Sluiten
image

Rode keukens

Maak van je huis een Wooning

Een rode keuken is sfeervol en een ware blikvanger! Misschien is rood niet de eerste kleur waar je aan denkt bij het kleuren van je keuken, maar een rode keuken is hip. Je kunt vele tinten rood in de keuken gebruiken. Kies jij voor een ossenbloed rode keuken of kies je voor de stijlvolle kleur bordeaux rood? Benieuwd naar het assortiment rode keukens bij Wooning? Neem dan hier een kijkje.

Moderne rode keukens

Het fijne aan de kleur rood is dat deze ontzettend veelzijdig is. Ben je op zoek naar een moderne rode keuken? Denk dan eens aan een hoogglans rode keuken. Het hoogglans zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. 

Rode landelijke keukens

Ook een landelijke rode keuken behoort tot de mogelijkheden. Een bordeaux rode keuken past bijvoorbeeld perfect bij een landelijk interieur. Een mat rode keuken is ook een goede keuze. De warmte van de kleur rood maakt het een landelijk, romantisch geheel.

Rood met witte keuken

Wanneer een rode keuken te donker wordt, kun je het goed combineren met wit. Deze lichte kleur is een perfecte aanvulling op een rode keuken, omdat je het overal kunt gebruiken. Ook zorg je ervoor dat een rode keuken met wit in een modern, strak interieur past.

Rood met zwarte keuken

Ook met zwart is een rode keuken goed te combineren. Deze twee krachtige kleuren stralen stijl, luxe en mysterie uit. Vaak is een zwart rode keuken hoogglans, maar ook een mat rood zwarte keuken kan goed uit de hoek komen.

Rode keuken met hout

Hout is een gewild materiaal in de keuken en niet zonder reden! Het veelzijdige materiaal past perfect in een rode keuken. Van hout is bekend dat het een warme, sfeervolle uitstraling heeft. Combineer dat met rood en je hebt een dubbel stijlvolle, warme sfeer in je keuken! 

Rode elementen in de keuken

Een rode keuken te veel van het goede? Er is nog een scala aan mogelijkheden om de rode kleur toch te verwerken in je keuken. Een rood keukenblad is er een van. Met een rood aanrechtblad creëer je een prachtige eyecatcher. Je kunt ook kiezen voor rode keukenkastjes, zo haal je de warmte van het rood naar je keuken. Een koelkast is een belangrijk element in je keuken. Maak ‘m nog opvallender door te kiezen voor een losstaande rode koelkast. Vind je dat te veel rood in je keuken? Plaats dan wat rode accessoires in je keuken. Een rode zeepdispenser, rode handvaten op je keukenkastjes of een rode keukenrolhouder. Zo breng je de rode kleur subtiel in je keuken. Wil je meer rood in de keuken? Waag dan de gok om een muur rood te verven. Je keuken krijgt het een heel andere uitstraling van. Durf jij het aan?

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE

Maak van je huis een Wooning

Is een rode keuken iets voor jou of wil je meer inspiratie opdoen hiervoor? Plan dan eenvoudig online een afspraak in bij Wooning. Hier ontdek je talloze rode keukens, maar ook laten de adviseurs je graag alle andere mogelijkheden zien.

Het uitgebreide advies is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis!