Terug
Sluiten
image

Groene keukens

Maak van je huis een Wooning

Een groene keuken is een prachtige, unieke keuken. Het is misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt bij het (her)inrichten van je keuken, maar met een groene keuken creëer je rust en een warme, natuurlijke sfeer. Bij Wooning heb je keuze uit veel verschillende groene keukens. Ben je benieuwd welke keuze je hebt? Hier vind je een greep uit onze ruime mogelijkheden.

Verschillende kleuren groen

Je hebt ontzettend veel tinten groen. Als je kiest voor een groene keuze, heb je dus nog heel wat te kiezen. Je kunt kiezen voor een donker- of lichtgroene keuken. Met een donkergroene keuken creëer je een warme sfeer. Als je gaat voor ruimtelijk, dan kun je het beste kiezen voor lichtgroen. Maar daartussen zitten nog talloze mogelijkheden. Wil je de sfeer van de mediterraan naar je keuken halen? Ga dan voor een olijfgroene keuken. Liever een industriële sfeer? Kies dan voor een oud groene keuken. Kies je voor wat meer licht en fris in je keuken, dan kies je voor een mintgroene keuken. Een kleur die tijdloos is en bij vele stijlen past is grijs groen. Een groen grijze keuken creëert een uniek, heerlijk gevoel.

Verschillende stijlen groene keukens

Een groene keuken past in elk interieur. Zo past een mat lichtgroene keuken het beste bij een landelijk interieur. Liever een donkere kleur groen? Ook een mat donkergroene keuken creëert een fijne sfeer, die het beste tot zijn recht komt in een industrieel interieur. Wanneer je de groene kleur doortrekt vanuit de huiskamer, wordt het één prachtig geheel. Houd je van een moderne sfeer? Ga dan voor een hoogglans groene keuken. Een hoogglans groene keuken zorgt voor een strakke, rustige sfeer die perfect bij een modern interieur past.

Groen met witte keuken

Het fijne van de kleur groen is dat deze gemakkelijk te combineren is. Combineer jouw groene keuken eens met wit. Kies voor een hoogglans wit werkblad of witte kastdeurtjes. De groen met witte keuken zal rustig aanvoelen en creëert een kalme sfeer.

Zwart met groene keuken

Ook met zwart kun je groen goed combineren. Een zwart met groene keuken straalt kracht uit en geeft een stoere uitstraling. Kies voor subtiele, maar stoere details door zwarte kranen of zwarte handvatten aan de kastjes te plaatsen.

Groen met houten keuken

Niet alleen met kleuren, maar ook met materialen is een groene keuken goed te combineren. Hout straalt warmte uit, combineer dat met groen en samen straalt het enorme warmte uit. Hout kun je op allerlei manieren in je groene keuken verwerken. Je kunt houten keukenkastjes plaatsen of je kiest ervoor om een houten vloer in je keuken te leggen.

Groene elementen

Is een volledig groene keuken net iets te veel van het goede?  Er zijn talloze mogelijkheden om groen te integreren in je keuken. Kijk eens naar groene elementen in je keuken. Schilder de keukenkastjes groen, verf een muur olijfgroen of neem de gok en kies een groen keukenblad. Ook keukenaccessoires zijn er in het groen. Kies bijvoorbeeld een groene koelkast of een groene waterkoker. Zo kun je de rustgevende kleur toch terug laten komen in je keuken.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE

Maak van je huis een Wooning

Is een groene keuken iets voor jou of wil je meer inspiratie opdoen hiervoor? Plan dan eenvoudig online een afspraak in bij Wooning. Hier ontdek je talloze groene keukens, maar ook laten de adviseurs je graag alle andere mogelijkheden zien.

Het uitgebreide advies is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis!