Terug
Sluiten
image

Antraciet keukens

Maak van je huis een Wooning

Een antraciet keuken is erg populair en past goed in de trend van donkere keukens. Voor wie zwart te donker is, is een antraciet keuken een ideale oplossing. Een antraciet keuken past in elke woonstijl, van modern tot landelijk. Ontdek alle mogelijkheden bij Wooning en bekijk hier enkele antraciet keukens!

Antraciet met witte keuken

Een antraciet keuken heeft een redelijk donkere uitstraling en kan daarom altijd gecombineerd worden met wit. Kies voor een wit keukenblad of voor witte accessoires in jouw antraciet keuken. Waar je ook voor kiest, een antraciet met witte keuken past altijd.

Antraciet met zwarte keuken

De kleurencombinatie antraciet en zwart in jouw keuken zorgt voor een donkere, luxe uitstraling. Een antraciet met zwarte keuken past in vrijwel elke woonstijl. 

Antraciet keukens met hout

Een materiaal dat bij uitstek geschikt is om te combineren met een antraciet keuken is hout. Een antraciet keuken kan een wat grauwe uitstraling hebben, combineer het dan met hout om te genieten van een warme sfeer. Hout is een veelzijdig materiaal, dus je hebt enorm veel keuze hoe je hout combineert met jouw antraciet keuken.

Antraciet keuken in landelijke stijl

Misschien denk je niet meteen aan de kleur antraciet bij een landelijke woonstijl, maar de donkere kleur leent zich heel goed voor een landelijk interieur. Accessoires in antracietkleur, zoals keukenkastjes of een kraan zorgen voor een landelijke sfeer. Een natuursteen blad maakt de landelijke feel helemaal af.

Antraciet in industriële keukens

Een mat antraciet keuken past perfect bij een industrieel interieur. Bij een industrieel geheel denk je aan neutrale, donkere kleuren en ruwe, unieke materialen. Kies bijvoorbeeld voor een betonlook keukenblad of mat antraciet keukenkastjes.

Moderne keukens met antraciet

Bij een moderne keuken hoort een hoogglans antraciet keuken. Een strak design en een neutrale, elegante kleur. Zo wordt een antraciet keuken modern. Hoogglans keukenkastjes of hoogglans keukenblad, waar kies jij voor?

Antraciet elementen

Is een volledig antraciet keuken te heftig of past het niet helemaal in jouw stijl? Geen probleem. Door antraciet accessoires en elementen te verwerken in je keuken, creëer je een nieuwe look. Denk bijvoorbeeld aan een antraciet keukenblad. Zo is de antraciet kleur wel aanwezig, maar niet overheersend. Antraciet keukenkastjes zijn een andere keuze. Deze kastjes zijn belangrijk, want ze bepalen een groot deel van je stijl in de keuken. 

Wel de kleur antraciet in je keuken, maar niet zo duidelijk? Kies dan een antraciet kraan of antraciet handgrepen op de keukenkastjes. Die details zijn de finishing touch in jouw antraciet keuken!

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE

Maak van je huis een Wooning

Is een antraciet keuken iets voor jou of wil je meer inspiratie opdoen hiervoor? Plan dan eenvoudig online een afspraak in bij Wooning. Hier ontdek je talloze antraciet keukens, maar ook laten de adviseurs je graag alle andere mogelijkheden zien.

Het uitgebreide advies is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis!