Terug
Sluiten
image

Direct kokend water met Quooker

Quooker is een ware revolutie en wordt inmiddels in één op de vijf keukens geplaatst. Direct kokend water met de kranen van Quooker. Het merk is opgericht in 1987 en toen was deze kraan de eerste kraan ter wereld die direct kokend water levert. Door het beschrijvende en internationale karakter van Quooker is deze naam een schot in de roos gebleken. De productie van Quooker is in handen van een eigen productieafdeling in Ridderkerk. Dit merk staat bekend om zijn kwalitatieve en technische hoogstaande specificaties die binnen het bedrijf zorgvuldig worden bewaakt en gekoesterd. Zo’n vooruitstrevende uitvinding wil jij toch ook in jouw keuken?

Quooker kranen zijn een ware innovatie

Sinds de uitvinding van de kokendwaterkraan is dit merk voortdurend met innovatie bezig. Aanpassen, verbeteren, vernieuwen en optimaliseren stromen door de aderen van het bedrijf. Door innovatieve ontwikkelingen heeft Quooker onder andere de zuinigste kokendwaterboiler op de markt gebracht. Deze boiler is de meest duurzame investering voor in je keuken en wordt dan ook gewaardeerd met een energielabel A. De kraan verbruikt minder water en energie, wat goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Daarnaast is de kraan gemakkelijk te installeren. De kraan wordt op het aanrecht geplaatst, die verbonden is met een reservoir dat mooi weggewerkt is in een van de kastjes onder het aanrecht.

Designkranen voor iedere Wooning

De Quooker kranen hebben allemaal een simpel model en een design met ronde vormen. Hierdoor past deze kraan goed in verschillende keukenstijlen. Quooker kranen zijn verkrijgbaar in de kleuren chroom, zwart, steel of roestvrijstaal. Zo kun je een kleur kiezen die past bij de kleurindeling van je keukenstijl. Voor een nog optimaler gebruik van de kraan zijn er extra functionaliteiten. Een van de toevoegingen die je kunt kiezen is een uittrekslang voor extra bereik, deze heeft de naam Quooker Flex. Wil je liever niet dat de kraan van buitenaf heet wordt? Kies dan voor de kranen met een dubbelwandige uitloop. Als laatste kun je nog kiezen uit verschillende grootte boilers en of de kraan zowel warm als koud water moet geven (mengkraan) én kokend water. De keuze is reuze voor de samenstelling van een Quooker.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE