Wooning Novy: Inspired by quality

Novy staat garant voor kwaliteit en innovatie. Koken was nog nooit zo gemakkelijk en leuk als met de keukenapparatuur van Novy. Ontdek een compleet en eigentijds assortiment inductiekookplaten en afzuigkappen; maak kennis met de vooruitstrevende technologieën en ervaar comfort, gemak én plezier tijdens het koken. Nieuwsgierig? Lees hier dan meer over de keukenapparatuur van Novy.

Afzuigkappen 

Novy is een toonaangevend merk in keukenventilatie. Design, gebruiksgemak, duurzaamheid en stilte zijn elementen die kenmerkend zijn voor de afzuigkappen. Kwaliteit vormt hierbij de centrale leidraad. Van wandschouw tot plafondunit en van geïntegreerde afzuigkappen tot werkbladafzuiging: voor iedere keuken en iedere wens is er een geschikt afzuigsysteem beschikbaar. 

Novy EcoSmart label

De afzuigkappen van Novy zijn extra stil, duurzaam, efficiënt én energievriendelijk. Producten met het EcoSmart label verbruiken tot wel 85% minder energie en scoren daarmee een energielabel van A of zelfs A+ . Spaarzame motors en ledverlichting realiseren deze drastische daling in energieverbruik. Fijn voor uw portemonnee en u draagt tevens uw steentje bij aan het milieu.

Inductiekookplaten 

Koken is gemakkelijk en plezierig voor iedereen met Novy kookapparatuur. Basiseigenschappen van de inductiekookplaten zijn snelheid, comfort en veiligheid. De innovatieve inductie verkort het kookproces en werkt efficiënter dan traditionele kookvormen. Zo maakt u gebruik van handige functies zoals de Powerfunctie voor meer vermogen tijden het koken, of de Stop & Go functie om het kookproces tijdelijk te onderbreken. 

InTouch van Novy inductie

Met de InTouch functie van Novy inductie bedient u de afzuigkap gemakkelijk vanaf uw kookplaat. De functies bevinden zich op werkbladhoogte en zijn goed zichtbaar, zodat u deze moeiteloos kunt bedienen. Bovendien zijn de kookplaat en afzuigkap onafhankelijk van elkaar te gebruiken. 

Beveiligingen

Een van de basiseigenschappen van Novy inductie is veiligheid. De inductiekookplaten zijn daarom voorzien van (kinder)vergrendeling, veiligheidsuitschakeling, beveiliging tegen overkoken en beveiliging tegen oververhitting.  

Gebruik onze budgetplanner

Wilt u weten wat u betaalt voor Novy bij Wooning? Gebruik onze budgetplanner! Dit geeft u een indicatie van de kosten van uw keukenapparatuur, zodat u weet hoeveel budget u nodig heeft. 
 

Nog meer ideeën en inspiratie voor uw keuken?

vraag dan ons gratis magazine aan:

Wooning Keukenapparatuur Novy

Wij van Wooning vinden de keuken een van de belangrijkste plekken in het huis. Vandaar dat wij er alles aan doen om voor u de beste keukenapparatuur te selecteren. Want wij verkopen alleen topmerken die hun kwaliteit hebben bewezen. Zodat uw keuken van alle gemakken voorzien is en u eenvoudig de mooiste gerechten op tafel zet.

Dus wat u ook wilt, u komt er altijd uit met Wooning!