Wooning Bauknecht: Leef vandaag

Wat als Gottlob Bauknecht in 1919, toen hij zijn eerste elektrotechnische bouwplaats oprichtte, ver vooruit had kunnen kijken? Dan had hij gezien dat zijn naam bijna 100 jaar later wereldwijd gelijk zou staan aan de strakste keukenapparatuur van topkwaliteit. Een merk voor ieders budget.

Bij Bauknecht staat u voorop. Uw gemak, uw gezondheid en uw geluk. Bauknecht is steeds op zoek naar een manier om het leven voor u nog comfortabeler te maken. Zonder daarbij de leefomgeving uit het oog te verliezen. Bauknecht weet design moeiteloos te combineren met de allerbeste techniek. Bauknecht is zo veel meer dan techniek alleen.

Weten wat bij u betaald voor Baukecht bij Wooning?

Gebruik dan onze budgetplanner! Hiermee krijgt u een indicatie van de kosten van uw keukenapparatuur. En dus hoeveel budget u nodig heeft voor uw ideale keuken!!

Wooning Keukenapparatuur Bauknecht

Wij van Wooning vinden de keuken een van de belangrijkste plekken in het huis. Vandaar dat wij er alles aan doen om voor u de beste keukenapparatuur te selecteren. Want wij verkopen alleen topmerken die hun kwaliteit hebben bewezen. Zodat uw keuken van alle gemakken voorzien is en u eenvoudig de mooiste gerechten op tafel zet.

Dus wat u ook wilt, u komt er altijd uit met Wooning!