Terug
Sluiten
image

KEUKENAPPARATUUR VAN BAUKNECHT: LEEF VANDAAG

Een merk voor ieders budget

Bauknecht werd in 1919 door Gottlob Bauknecht opgericht, toen hij zijn eerste elektrotechnische bouwplaats ontwikkelde. Honderd jaar laten kan het merk zich meten met andere A-merken van topkwaliteit, iets waar Bauknecht anno nu bekend om staat. Een merk voor ieders budget. Bij Bauknecht sta jij op nummer één. Jouw gemak, jouw gezondheid en jouw geluk zijn de elementen waar het om draait bij dit bekende keukenmerk. Bauknecht is continu op zoek naar een manier om het leven voor jou nog comfortabeler te maken en dat zonder daarbij de leefomgeving uit het oog te verliezen.

GEZOND EN COMFORTABEL LEVEN MET BAUKNECHT

Door middel van creatieve oplossingen leeft Bauknecht de waarden van gezond en comfortabel leven na. Een heerlijke én gezonde maaltijd op tafel zetten gaat net wat makkelijker met de geavanceerde keukenapparatuur van Bauknecht. Intelligente oplossingen zorgen ervoor dat je tijd bespaart in de keuken en toch nog met gemak de lekkerste gerechten bereidt. Bovendien houdt Bauknecht ook rekening met milieubewuste en duurzame oplossingen. Zo kan ook jij je steentje bijdragen aan de samenleving dankzij de innovatieve keukenapparatuur van Bauknecht. Je denkt hierbij niet aan jezelf, maar ook aan een ander.

Bauknecht: een combinatie tussen design en kwaliteit

Bauknecht weet design moeiteloos te combineren met de allerbeste techniek. Het merk is veel meer dan techniek alleen. De keukenapparatuur van Bauknecht zorgt ervoor dat jouw keukendesign compleet is en heeft bovendien een stijlvolle uitstraling. Dankzij de strakke afwerking en vormgeving zorgt Bauknecht voor een waardevolle toevoeging aan iedere keuken. Dus ook die van jou.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE