Italiaanse top apparatuur van Zanussi

Zanussi is een van oorsprong Italiaans topmerk. En wie weten beter hoe la dolce vita eruit ziet dan de Italiaanse oprichters van Zanussi? Zanussi staat voor comfort en luxe. In 1916 begon Zanussi met de productie van ovens, maar inmiddels is het merk uitgegroeid tot een belangrijke speler op het terrein van keukenapparatuur. Als onderdeel van Electrolux AB in Stockholm heeft Zanussi tegenwoordig alle ruimte om te groeien en zich te focussen op de innovatie en techniek van keukenapparatuur. Behalve ovens hebben we het dan bijvoorbeeld ook over koelkasten, kookplaten en vaatwassers. Koken met Italiaanse klasse was nog nooit zo eenvoudig. En nog prima betaalbaar ook. Buona fortuna!

Authentieke Italiaanse kwaliteit

Als je kiest voor Zanussi, dan kies je voor Italiaanse kwaliteit in jouw keuken. Door middel van praktische en effectieve oplossingen ontwikkelt Zanussi eenvoudig te gebruiken keukenapparatuur. De producten van Zanussi hebben dan ook allemaal hetzelfde uitgangspunt: eenvoudiger leven. Dit mag natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit van de producten en dat is bij Zanussi ook zeker niet het geval. De geavanceerde technologieën van Zanussi zorgen ervoor dat jij in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel zet.

Zanussi: een combinatie tussen design en kwaliteit

Bij Zanussi wordt er niet alleen gedacht aan de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de keukenapparatuur, maar ook aan het ontwerp hiervan. De keuken is namelijk het hart van jouw huis. De stijlvolle keukenapparatuur van Zanussi zorgt voor een bijdrage in het design van jouw keuken. De strakke vormgeving past in iedere keuken.

Bestel ons gratis magazine

Wil je meer weten over het keukenmerk Zanussi? Vraag dan ons gratis magazine aan en laat je inspireren door de vele mogelijkheden van dit merk. In het magazine kun je de verschillende keukenapparatuur van Zanussi bekijken en kies je voor de apparatuur die het beste bij jou en jouw keuken past.

Wooning Keukenapparatuur Zanussi

Wij van Wooning vinden de keuken een van de belangrijkste plekken in het huis. Vandaar dat wij er alles aan doen om voor u de beste keukenapparatuur te selecteren. Want wij verkopen alleen topmerken die hun kwaliteit hebben bewezen. Zodat uw keuken van alle gemakken voorzien is en u eenvoudig de mooiste gerechten op tafel zet.

Dus wat u ook wilt, u komt er altijd uit met Wooning!