Terug
Sluiten
image

Italiaanse topapparatuur van Zanussi

Zanussi is een van oorsprong Italiaans topmerk. En wie weten beter hoe la dolce vita eruit ziet dan de Italiaanse oprichters van Zanussi? Zanussi staat voor comfort en luxe. In 1916 begon Zanussi met de productie van ovens, maar inmiddels is het merk uitgegroeid tot een belangrijke speler op het terrein van keukenapparatuur. Als onderdeel van Electrolux AB in Stockholm heeft Zanussi tegenwoordig alle ruimte om te groeien en zich te focussen op de innovatie en techniek van keukenapparatuur. Behalve ovens hebben we het dan bijvoorbeeld ook over koelkasten, kookplaten en vaatwassers. Koken met Italiaanse klasse was nog nooit zo eenvoudig. En nog prima betaalbaar ook. Buona fortuna!

Authentieke Italiaanse kwaliteit

Als je kiest voor Zanussi, dan kies je voor Italiaanse kwaliteit in jouw keuken. Door middel van praktische en effectieve oplossingen ontwikkelt Zanussi eenvoudig te gebruiken keukenapparatuur. De producten van Zanussi hebben dan ook allemaal hetzelfde uitgangspunt: eenvoudiger leven. Dit mag natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit van de producten en dat is bij Zanussi ook zeker niet het geval. De geavanceerde technologieën van Zanussi zorgen ervoor dat jij in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel zet.

Zanussi: een combinatie tussen design en kwaliteit

Bij Zanussi wordt er niet alleen gedacht aan de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de keukenapparatuur, maar ook aan het ontwerp hiervan. De keuken is namelijk het hart van jouw huis. De stijlvolle keukenapparatuur van Zanussi zorgt voor een bijdrage in het design van jouw keuken. De strakke vormgeving past in iedere keuken.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE