Wooning Zanussi:Italiaanse topapparatuur

Een van oorsprong Italiaans topmerk. Dat is Zanussi. En wie weten beter hoe la dolce vita eruit ziet dan de Italianen? Zanussi staat voor comfort en luxe. In 1916 begonnen met ovens is het merk nu uitgegroeid tot belangrijke speler op het terrein van keukenapparatuur.

Als onderdeel van Electrolux AB in Stockholm heeft Zanussi tegenwoordig alle ruimte om te groeien en zich te focussen op de innovatie en techniek van keukenapparatuur. Behalve ovens hebben we het dan bijvoorbeeld over koelkasten, kookplaten en vaatwassers. Koken met Italiaanse klasse was nog nooit zo eenvoudig. En nog prima betaalbaar ook. Buona fortuna!

Weten wat bij u betaald voor Zanussi bij Wooning?

Gebruik dan onze budgetplanner! Hiermee krijgt u een indicatie van de kosten van uw keukenapparatuur. En dus hoeveel budget u nodig heeft voor uw ideale keuken!!

Wooning Keukenapparatuur Zanussi

Wij van Wooning vinden de keuken een van de belangrijkste plekken in het huis. Vandaar dat wij er alles aan doen om voor u de beste keukenapparatuur te selecteren. Want wij verkopen alleen topmerken die hun kwaliteit hebben bewezen. Zodat uw keuken van alle gemakken voorzien is en u eenvoudig de mooiste gerechten op tafel zet.

Dus wat u ook wilt, u komt er altijd uit met Wooning!