Terug
Sluiten
image

Innovatief koken met de BORA kookveldafzuiging

Met een BORA kookveldafzuiging heb je geen grote afzuigkap meer in de keuken. De kookveldafzuiging van BORA is in namelijk in de kookplaat! BORA is continu bezig met het ontwerpen van innovatieve technologieën voor meer comfort en beter gebruiksgemak. Ontdek hier alles over wat BORA allemaal te bieden heeft voor jouw keuken!

Hoe werkt een BORA kookveldafzuiging?

Een BORA afzuiging hangt niet boven de kookplaat, maar zit in de kookplaat verwerkt. Dit zorgt voor een ruimtelijke uitstraling in de keuken. Daarnaast is een BORA kookveldafzuiging erg praktisch. Kookdampen en -geurtjes worden namelijk direct in de afzuiging opgenomen. Dit voorkomt verspreiding van de geurtjes en dampen door het huis. Bovendien hangt de BORA afzuiging niet op hoofdhoogte, waardoor je minder last ervaart van het geluid van de afzuiging! 

Diverse BORA modellen

De BORA veldafzuigingen zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Deze modellen beschikken weer elk over hun eigen voordelen. Ontdek welke BORA afzuiging bij jou past. We lichten er graag een aantal voor je uit.

BORA Pure

De BORA Pure afzuiging is de opvolger van de BORA Basic kookveldafzuiging. De BORA Pure heeft een upgrade gekregen in het design. De ronde instroomring is kleiner en is nu verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart en rosegold. Daarnaast heeft de BORA Pure ook een aantal aanpassingen in functionaliteiten. Door de kleinere instroomring is er meer oppervlakte beschikbaar voor de pannen. Daarnaast is de nieuwe verticale touch S-controle slider erg handig in gebruik. De bediening reageert beter en is gemakkelijker, doordat de keuzes in volgordes vereenvoudigd zijn. Hierdoor is de bediening een stuk overzichtelijker. 
 

BORA X Pure

De BORA X Pure is na de BORA Pure geïntroduceerd. Het belangrijkste verschil tussen deze twee kookplaten is het formaat. De breedte van de BORA Pure is 76 cm en die van de BORA X Pure is 83 cm. De kookzones van de BORA X Pure hebben daardoor iets meer vermogen en je kunt een grotere pan op de kookplaat zetten. Beide kookplaten beschikken over vier kookzones.

BORA GP4

De BORA GP4 is een compact model. De hoogte is maximaal 20 cm, waardoor er meer ruimte overblijft in de kast onder de kookplaat voor keukengerei. Dit zorgt ervoor dat de BORA GP4 ook in kleine keukens perfect past. De kookzones zijn weer extra groot. Met een pan van maximaal een diameter van 24 cm maak je voor een groot gezelschap de lekkerste maaltijden klaar. Dankzij de optimale luchtgeleiding is de BORA GP4 bovendien fluisterstil. Je wordt niet meer afgeleid door geluid van de afzuiging en kunt gesprekken voeren tijdens het koken.

Bekijk de BORA kookveldafzuigingen in onze showroom

Wil jij ook genieten van de voordelen van een BORA kookveldafzuiging of wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom dan gerust langs in een van onze winkels en bekijk de mogelijkheden. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Wil je meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine en laat je inspireren.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE