Terug
Sluiten
image

Miele ‘immer besser’

Miele is een onafhankelijk Duits familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1899 verbonden voelt met de werknemers, leveranciers, klanten, eigenaars, het milieu en de maatschappij. Onderzoek en ontwikkeling, dat is waar men constant mee bezig is bij Miele. Het motto van dit merk keukenapparatuur is ‘immer besser’, ook wel ‘steeds betere producten maken’. Iedere productverandering is daarom altijd een productverbetering. Deze veranderingen worden eerst zorgvuldig getest op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid voor deze worden doorgevoerd en de nieuw verbeterde producten op de markt worden gebracht. Met de keukenapparatuur van Miele ben je verzekerd van duurzame apparatuur en uitstekende resultaten. Dit maakt Miele zeer gewild, bij jou toch ook?

Miele is uniek

Door het motto dat Miele heeft, is alle keukenapparatuur voorzien van een uitstekende, hoge kwaliteit. Hierdoor krijgen de klanten de zekerheid dat ze de beste keukenapparatuur in huis halen waarvan ze levenslang kunnen genieten. Dit merk test als enige fabrikant in zijn branche de producten op een lange levensduur. Dat maakt Miele uniek. De producten van Miele zijn daarom betrouwbaar en duurzaam. Bijna alle klanten blijven trouw aan dit merk en raden Miele aan. Om ook in de toekomst deze kwaliteitsstandaard te kunnen blijven garanderen, blijft Miele altijd op zoek naar verbeteringen in zowel de producten als haar organisatie.

Innovatie, comfort en design

In de keuken, bijvoorbeeld bij het afwassen, zorgt Miele voor uitstekende resultaten, een laag energieverbruik en een lange levensduur. Dit komt door de vooruitstrevenden en innovatieve technieken. Een touchscreen, een onopvallende sensorbediening of een draaiknop maakt de keukenapparatuur van Miele eenvoudig in zijn gebruik en aantrekkelijk. Daarnaast beschikt de keukenapparatuur van dit merk over slimme automatische programma’s, waardoor je bijvoorbeeld je favoriete programma’s kunt instellen voor de oven en deze kunt bedienen met één druk op de knop. De producten van Miele hebben een modern design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. De vorm, het materiaal en de functionaliteit van Miele keukenapparatuur zijn volledig op elkaar afgestemd. Welke stijl je huis ook heeft: door de neutrale kleuren en het moderne design past Miele altijd perfect.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE