Whirlpool

Wie kent het gerenommeerde keukenmerk Whirlpool niet? Wereldwijd bekend als grootste aanbieder van keukenapparatuur biedt Whirlpool de nieuwste innovaties in de keuken. Whirlpool gebruikt de nieuwste technologieën om keukenapparatuur van topkwaliteit te kunnen leveren. En dat merk je aan alles. Behalve groots is Whirlpool ook bewust. Al jaren doet het bedrijf er namelijk alles aan om de uitstoot van broeikasgassen drastisch te verlagen. En dat lukt aardig. Whirlpool kopen betekent dus voor een scherpe prijs de beste apparatuur in huis halen, terwijl je tegelijkertijd bewust met de aarde omgaat. Doen, toch?

Innovatie gecombineerd met stijl

Whirlpool staat voor innovatie op het gebied van keukenapparatuur. Door middel van geavanceerde technologieën en slimme gebruikersinterfaces wordt koken nog leuker. De keukenapparatuur van Whirlpool is voorzien van talloze opties die ervoor zorgen dat je eindeloos kunt variëren en experimenten in de keuken. De geavanceerde mogelijkheden van de keukenapparatuur zorgen voor een verhoogd gebruiksgemak en verhoogt hiermee het kookplezier. Whirlpool volgt de laatste trends op de voet, waardoor je met de keukenapparatuur van Whirlpool verzekerd bent van de nieuwste technologieën en een hoge gebruiksvriendelijkheid.

The 6th sense absolute programmaknop

De meest recente ontwikkeling op het gebied van technologie van Whirlpool is the 6th sense absolute programmaknop. Deze programmaknop zorgt voor een interactie tussen het gebruik en het keukenapparaat, waardoor het bedienen nog makkelijk wordt. Door een eenvoudig ‘draai-en-bevestig systeem is de knop te bedienen. De knop werkt door middel van intuïtieve eenvoud, waarbij je de mogelijkheid hebt om het keukenapparaat zelf de juiste modus te laten kiezen. Zo kiezen de ovens voorzien van deze technologie zelf voor de juiste temperatuur en wordt de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkasten van Whirlpool automatisch gereguleerd. Wel zo gemakkelijk, toch?

Gebruik onze budgetplanner

Weten wat je betaalt voor de keukenapparatuur van Whirlpool bij Wooning? Gebruik dan onze budgetplanner! Hiermee krijg je een indicatie van de kosten van jouw keuken. En dus hoeveel budget je nodig hebt!
 

Wooning Keukenapparatuur Whirlpool

Wij van Wooning vinden de keuken een van de belangrijkste plekken in het huis. Vandaar dat wij er alles aan doen om voor u de beste keukenapparatuur te selecteren. Want wij verkopen alleen topmerken die hun kwaliteit hebben bewezen. Zodat uw keuken van alle gemakken voorzien is en u eenvoudig de mooiste gerechten op tafel zet.

Dus wat u ook wilt, u komt er altijd uit met Wooning!

Wilt u weten wat een keuken bij ons kost?