Terug
Sluiten
image

Whirlpool

De grootste aanbieder van keukenapparatuur

Wie kent het gerenommeerde keukenmerk Whirlpool niet? Wereldwijd bekend als grootste aanbieder van keukenapparatuur biedt Whirlpool de nieuwste innovaties in de keuken. Whirlpool gebruikt de nieuwste technologieën om keukenapparatuur van topkwaliteit te kunnen leveren. En dat merk je aan alles. Behalve groots is Whirlpool ook bewust. Al jaren doet het bedrijf er namelijk alles aan om de uitstoot van broeikasgassen drastisch te verlagen. En dat lukt aardig. Whirlpool kopen betekent dus voor een scherpe prijs de beste apparatuur in huis halen, terwijl je tegelijkertijd bewust met de aarde omgaat. Doen, toch?

Innovatie, gecombineerd met stijl

Geavanceerde technologieën en slimme gebruikersinterfaces

Whirlpool staat voor innovatie op het gebied van keukenapparatuur. Door middel van geavanceerde technologieën en slimme gebruikersinterfaces wordt koken nog leuker. De keukenapparatuur van Whirlpool is voorzien van talloze opties die ervoor zorgen dat je eindeloos kunt variëren en experimenten in de keuken. De geavanceerde mogelijkheden van de keukenapparatuur zorgen voor een verhoogd gebruiksgemak en verhoogt hiermee het kookplezier. Whirlpool volgt de laatste trends op de voet, waardoor je met de keukenapparatuur van Whirlpool verzekerd bent van de nieuwste technologieën en een hoge gebruiksvriendelijkheid.

THE 6TH SENSE ABSOLUTE PROGRAMMAKNOP

Intuïtieve eenvoud

De meest recente ontwikkeling op het gebied van technologie van Whirlpool is the 6th sense absolute programmaknop. Deze programmaknop zorgt voor een interactie tussen het gebruik en het keukenapparaat, waardoor het bedienen nog makkelijk wordt. Door een eenvoudig ‘draai-en-bevestig systeem is de knop te bedienen. De knop werkt door middel van intuïtieve eenvoud, waarbij je de mogelijkheid hebt om het keukenapparaat zelf de juiste modus te laten kiezen. Zo kiezen de ovens voorzien van deze technologie zelf voor de juiste temperatuur en wordt de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkasten van Whirlpool automatisch gereguleerd. Wel zo gemakkelijk, toch?

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE