Terug
Sluiten
image

Siemens ontzorgt

Siemens is een Duits keukenmerk dat opgericht is in 1847 en wereldwijd bekend staat om zijn kwaliteit en innovatie. Dit is terug te zien in alle keukenapparatuur van marktleider Siemens. Het merk benadrukt het buitengewone van het alledaagse waarbij je kunt kiezen voor indrukwekkende designs die uitzonderlijke prestaties leveren. Ook heeft het merk slimme innovaties waardoor alle keukenapparatuur een waardevolle toevoeging is voor je keuken. Of je nu kiest voor inbouwapparatuur of vrijstaande apparatuur: bij Siemens ben je gegarandeerd van duurzame en kwalitatieve keukenapparatuur. Dat wil jij toch ook?

Innovatie, creativiteit en perfectie

Het doel van Siemens is om ons leven gemakkelijker te maken en dit te verrijken met duurzame apparatuur. Daarom verlegt dit merk continu de grenzen van wat technisch mogelijk is. Een innovatief en vooruitstrevend design staat voorop. Bij dit merk gaat het bij design dan ook om meer dan alleen de kleuren en mooie vormen. Het gaat ook om de heldere lijnen, zodat de keukenapparaten in elke keuken goed uitkomen. Daarnaast wordt de keukenapparatuur van Siemens geprezen om het gebruiksgemak en de energiezuinigheid. Dit allemaal dankzij de inzet van slimme technologie. Door de geavanceerde technologieën van de Siemens keukenapparatuur hoef jij je nergens meer zorgen om te maken.

Duurzame Siemens keukenapparatuur

Bij alles wat Siemens ontwikkelt en produceert is ‘duurzaamheid’ de groene draad. Het merk ziet dit niet als een trend, maar als een noodzaak om de toekomst met iedereen samen vorm te geven, voor onszelf én toekomstige generaties. Siemens heeft zich hierbij als doel gesteld om zijn inventiviteit en ondernemerschap in te zetten voor de maatschappij. Zo heeft dit merk bijvoorbeeld flex-inductiekookplaten waarmee de warmte alleen afgegeven wordt op de plek waar de pan staat. Of kies voor een koelkast die ervoor zorgt dat je voedsel langer vers blijft, want voedsel weggooien is zonde. Daar ben je het mee eens, toch?

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE