Terug
Sluiten
image

De uitstraling van een zandkleur badkamer

Maak van je huis een Wooning

In een beige badkamer badder je heerlijk op jouw privéstrand. Deze ‘aardse’ zandkleur is de perfecte reisgenoot om weg te drijven naar je eigen wereld. Het combineert daarnaast makkelijk met kleuren die meer over jouw persoonlijkheid vertellen, zoals rood, blauw, wit of zwart. De gelige tint valt direct op, maar prikkelt het gevoelige oog niet zoals echt zand. Om te zorgen dat je niet strandt in de overvloed aan mogelijkheden, bieden wij je de juiste inspiratie wanneer jij voor jouw badkamer zandkleur kiest.

Zandkleur tegels

Zandkleur badkamertegels geven je badkamer een natuurlijke kleur en zijn te goed te combineren met persoonlijke smaak. Kies voor een muur van beige badkamertegels bij een witte vloer, of andersom. Zelfs verschillende tinten beige staan erg mooi naast elkaar. Tot slot zijn er meerdere soorten badkamertegels die de zandkleur steeds weer anders weergeven.

Verschillende soorten tegels

Een bepaald soort tegel kan een andere dimensie geven aan je kleurkeuze. Met de natuurlijke zandkleur maakt de keuze voor een tegel een groot verschil. Beige visgraattegels geven een strakke, klassieke look aan je badkamer. De langwerpige tegels laten daarbij de verschillende tinten feilloos in elkaar overlopen. Het strakke design maakt ze uitermate geschikt als vloertegels in je badkamer. Deze  zandkleur vloertegels kun je dan weer prima combineren met bijvoorbeeld een wand van zandkleur mozaïektegels.

Voor een wat robuuster aangezicht kies je voor de mozaïektegels, gemaakt uit kleinere stenen van verschillend materiaal. Mozaïek geeft je beige wandtegels die ruwe structuur, zoals echt zand. Door het grove materiaal geven veranderingen van kleurtinten je badkamerwand een bergachtig beeld.

Beige metrotegels zijn een wat veiligere optie. Metrotegels hebben een kenmerkend glad oppervlak met aflopende randen en zijn geschikt als wandtegels, maar ook als vloertegels met een antislip droogloopmat. Ooit ontworpen om zoveel mogelijk licht te weerkaatsen in Franse metrotunnels, nu dienen ze om de lichtval van je badkamer zo open en welkom mogelijk te maken. Het is de bekende, blinkende badkamer look zoals veel Nederlandse huishoudens gewend zijn.

Verschillende zandkleurige elementen in de badkamer

Vind je beige een prachtige kleur, maar hoeft het niet zo aanwezig te zijn? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor beige accessoires in je badkamer. Badkameraccessoires combineren op een speelse manier met je wand en vloertegels. Een beige badkamerkast of die perfecte zandkleur tint badkamermeubel zijn een modieuze aanvulling. Zandkleur badkameraccessoires zijn daarbij ideaal te koppelen aan de klassieke badkamerkleur: wit.

Zandkleurige badkamer combineren met wit

En andersom: Je kunt ook voor witte accessoires kiezen bij beige vloertegels of zandkleur wandtegels. Een wit en beige badkamer oogt chique en natuurlijk. Als witte, parelachtige schelpen op het zandkleurige strand tussen de rotsen. Andersom geeft zandkleur je witte badkamer een rustgevend contrast.

Ben je nieuwsgierig geworden? Plan eenvoudig online een afspraak bij Wooning

Wil je jouw mogelijkheden verkennen om jouw badkamer om te toveren tot een strandkleurig paradijs? Plan eenvoudig een afspraak in bij Wooning om jouw beige badkamer te vormgeven, of om inspiratie op te doen voor wat zandkleur voor jou betekent.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE