Terug
Sluiten
image

Grijze badkamer

Maak van je huis een Wooning

Een grijze badkamer is tegenwoordig populair en dat is niet voor niks! Grijs in de badkamer brengt warmte en sfeer en geeft het gevoel dat je in een luxe wellness bent. De kleur is ook te combineren met andere kleuren en stijlen. Voeg witte elementen toe in een lichtgrijze badkamer en ga voor donkere of houten meubels in een donkergrijze badkamer. Muren met een betonlook of een badkamer met grijstinten in combinatie met houten meubels creëren een prachtige uitstraling en maken van jouw badkamer je favoriete plek in huis.

Verschillende soorten grijze tegels

Grijze tegels in de badkamer is de eerste stap in het creëren van een grijs interieur. Grijze badkamertegels zijn er in alle vormen, maten en tinten. Bij het kiezen van de tegels is het belangrijk om te weten welke sfeer de badkamer moet hebben. Wil je een lichte en ruimtelijke badkamer? Bekijk dan eens onze lichtgrijze badkamertegels. Wil je meer sfeer en warmte? Dan zijn donkergrijze badkamertegels wellicht een betere keuze. In ons assortiment vind je ook grijze betonlook tegels, hiermee geef je badkamer een stoer karakter. Voor een authentieke uitstraling kun je ook kiezen voor metro tegels, visgraat tegels of mozaïek in een grijze kleur. Een visgraat tegel geeft bijvoorbeeld een speels effect en zie je vooral in een moderne badkamer. Tegels van mozaïek passen bij een moderne en klassieke badkamerstijl. 

Vloertegels

Tegels op de vloer zijn als het ware de basis van de badkamer, hierop stem je andere tegels af. Ook hierin kun je weer kiezen uit lichtgrijze of donkergrijze vloertegels. Naast de tint van de tegels is het ook belangrijk om te kijken naar de grootte. Grote tegels maken de badkamer vaak ruimtelijker en met kleine grijze tegels oogt de ruimte juist wat kleiner. Dit maakt kleine grijze tegels geschikter in een grote badkamer, maar ook voor een kleinere badkamer zijn deze vloertegels de moeite waard om over na te denken!

Wandtegels

Als de soorten tegels en de tegels op de vloer zijn bepaald, wordt het tijd om na te denken over de wandtegels. Grijze wandtegels in combinatie met zwarte tegels op de vloer geven een luxe effect. Voor een ruimtelijk effect zijn er ook veel opties, zoals witte tegels op de achterste muur in combinatie met grijze tegels op alle andere muren en de vloer. Net zoals bij vloertegels geven grote wandtegels de badkamer een ruimtelijker effect dan kleine tegels. Grijze wandtegels zijn ook verkrijgbaar met verschillende patronen, waaronder met een visgraatpatroon of van mozaïek.

Verschillende grijze elementen in de badkamer

Heb je een andere kleur badkamer, maar wil je graag meer grijs toevoegen? Kijk dan eens naar grijze badkamermeubels zoals een wastafelmeubel, wastafelonderkast of badkamerkast. Sommige meubels zijn verkrijgbaar met een spiegelkast, hierdoor heb je direct extra ruimte! Wil je graag nog meer ruimte? Kijk dan eens naar onze grijze kolomkasten. Dit zijn hoge kasten die je aan de muur bevestigd en bieden extra veel opbergruimte. Heb je geen nieuwe badkamerkast of meubel nodig? Grijze accessoires zijn ook de ideale oplossing om meer grijs in de badkamer toe te voegen. Een grijze douchewisser, grijze vloertrekker of een douchekruk in een grijze kleur behoren allemaal tot de mogelijkheden. Alle kleine beetjes helpen en maken een groot verschil! Het maakt niet uit of je een zwarte, witte of blauwe badkamer hebt. Grijs staat overal en maakt van iedere badkamer een warme en sfeervolle plek.

Ben je nieuwsgierig geworden? Plan eenvoudig online een afspraak bij Wooning

Nieuwsgierig geworden naar een grijze badkamer of wil je ontdekken welke grijstinten in jouw badkamer passen? De adviseurs van Wooning helpen je graag. Plan vrijblijvend een afspraak bij één van onze showrooms en ontdek alle mogelijkheden.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE