Terug
Sluiten
image

Witte badkamer

Maak van je huis een Wooning

De keuze voor de juiste badkamer kleur zorgt voor een ideale sfeer in de badkamer. Een witte badkamer is tijdloos en heeft een elegante uitstraling, geen wonder dat deze kleur tot een van de populairste badkamer kleuren behoort. Met een lichte badkamer zit je altijd goed, van welke stijl je ook houdt. Bovendien kan je een witte badkamer perfect combineren met andere kleuren en materialen. Benieuwd geworden naar deze populaire kleur? Wooning vertelt je graag meer over de diverse mogelijkheden van een witte badkamer.

De uitstraling van een witte badkamer

Een witte badkamer is de ideale ontspanningsruimte in jouw woning. Een witte badkamer past altijd en is een tijdloze keuze. Wit is eveneens goed te combineren met andere kleuren. Door de witte kleur creëer je een minimalistische en aangename sfeer in de badkamer en oogt de ruimte ook nog eens groter. Combineer wit met marmer en tover jouw badkamer om in een luxe paleisje. Of ga voor een stijlvolle afwisseling van witte en houten elementen in de badkamer. Hierbij ben je gegarandeerd van een luxe en natuurlijke uitstraling. Hou je toch van een stoer randje maar wil je de chique uitstraling in de badkamer behouden? Kies dan voor een witte badkamer met betonlook. Een ding is zeker; je raakt in ieder geval niet snel uitgekeken op een witte badkamer!

Witte tegels

De basis van een witte badkamer bestaat meestal uit witte badkamertegels. Er zijn zowel grote als kleine witte badkamertegels verkrijgbaar en het voordeel is dat je deze tegels met diverse kleuren kunt combineren.

Verschillende soorten tegels

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden qua tegels om van jouw badkamer een aangename plek te maken. Badkamertegels zijn natuurlijk functioneel in een vochtige ruimte, maar ze bepalen voor een groot deel ook de sfeer in de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan witte visgraat tegels in de badkamer. Een visgraat patroon is tijdloos en traditioneel. Maar ook de witte metrotegels zijn terug van weggeweest in de badkamer. Deze witte metrotegels zijn beschikbaar in mat of glanzend en kun je in diverse legpatronen toepassen. Daarnaast heb je eventueel de keuze voor witte mozaïek tegels, waarmee je een prachtige speelse badkamer kunt creëren.

Vloertegels

Wanneer je een rustige en schone sfeer wil creëren zijn witte vloertegels zeker een goede keuze. Witte vloertegels zijn namelijk tijdloos en passen perfect bij wit sanitair. De afmeting en vorm van witte vloertegels hebben effect op de ruimtelijkheid van je badkamer. Met grote, vierkante witte badkamertegels heb je weinig voegen en grote vlakken. Daardoor oogt je badkamer ruimtelijker dan met kleine witte tegels. Houd je van een knusse badkamer? Dan zijn kleine witte vloertegels voor jou een optie.

Wandtegels

Wandtegels beslaan een behoorlijk oppervlak van de ruimte en geven je daarom de mogelijkheid het uiterlijk van je badkamer te bepalen. Witte wandtegels zijn een trendy manier om jouw badkamer mee in te richten. Hierbij kun je ook de afwisseling zoeken in formaat. Net als bij vloertegels zorgen grote witte tegels met weinig voegen voor een rustige sfeer in je badkamer. Of bekleed bijvoorbeeld de douchewand met een kleinere tegel dan de overige muren. Zo zijn er talloze manieren om je eigen, unieke badkamer in te richten. 

Verschillende witte elementen in de badkamer

Een witte badkamer is op diverse manieren in te richten, dit kan bijvoorbeeld aan de hand van witte badkamermeubels. Denk aan een witte wastafelonderkast, waarin je al jouw badkamer spulletjes in op kunt bergen. Daarnaast kun je ook een witte hoge badkamerkast plaatsen. Deze zorgt voor extra opbergruimte in jouw badkamer. Tevens kun je de badkamer opvrolijken met leuke witte accessoires. Kies voor een witte badkamer spiegel of een leuk doucheset, dat rust geeft in de ruimte. Mocht je toch van afwisseling houden, dan kun je natuurlijk altijd spelen met leuke kleurrijke accessoires zoals handdoeken of een leuke wasmand. Zo zijn er talloze manieren om jouw eigen, witte badkamer in te richten.

Ben je benieuwd geworden naar de witte badkamer van Wooning?

Kleuren bepalen de uitstraling van jouw interieur, het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te maken. Bij Wooning kun je terecht voor kwalitatieve en stijlvolle badkamers. Ben je benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden van een witte badkamer? Kom dan eens een kijkje nemen in een van onze winkels of maak online een afspraak. De adviseurs van Wooning adviseren en inspireren je graag over alle mogelijkheden en de nieuwste trends voor jouw ideale woning.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE