Terug
Sluiten
image

Grijs-witte badkamer

Maak van je huis een Wooning

Maak van je badkamer een luxe en moderne ruimte waarin de kleuren perfect op elkaar afstemmen. Een grijs-witte badkamer is hier het juiste voorbeeld van. Waar de grijze kleur staat voor warmte, sfeer en luxe, heeft de witte kleur een tijdloos en fris karakter. Combineer deze twee met elkaar en je hebt alle eigenschappen die je in een badkamer wenst. Geniet, ontspan en dompel je onder in de sferen van een grijs-witte badkamer.

Verschillende soorten grijs-witte tegels

Een geschikte manier om een grijs-witte badkamer te creëren is door middel van tegels. Denk hierbij aan een witte badkamer met een grijze vloer of een grijze badkamer met een witte tegelwand. Grijze en witte badkamertegels zijn er in alle vormen, maten en tinten. Bij het kiezen van de tegels is het belangrijk om te weten welke sfeer de badkamer moet krijgen. Wil je een lichte en ruimtelijke badkamer? Bekijk dan eens onze lichtgrijze en witte badkamertegels. Wil je meer sfeer en warmte? Dan zijn donkergrijze badkamertegels wellicht een betere keuze, ook deze tegels gaan makkelijk samen met witte tegels. Voor een alternatieve stijl zijn er metro tegels, visgraat tegels of mozaïek in grijze en witte kleurtinten. Een visgraat tegel geeft bijvoorbeeld een speels effect en zie je vooral in een moderne badkamer. Tegels van mozaïek passen bij een moderne en klassieke badkamerstijl. Hierin heb je ook nog de keuze uit grijze, witte of beide kleuren!

Vloertegels

Tegels op de vloer zijn als het ware de basis van de badkamer, hierop stem je de kleur van andere tegels af. Hierin kun je het best kiezen voor witte, lichtgrijze of donkergrijze vloertegels. Naast de tint van de tegels is het ook belangrijk om te kijken naar de grootte. Kies bijvoorbeeld voor grote grijze vloertegels in combinatie met kleine witte wandtegels. Wil je de badkamer groter laten lijken? Kies dan voor grote vloer- en wandtegels in een lichte kleur. Wil je liever gebruik maken van kleine vloertegels? Combineer de kleur van de vloertegels dan met een andere kleur. Alle tegels in dezelfde kleur is natuurlijk ook mogelijk. Een manier om toch een grijs-witte badkamer te creëren is door middel van meubels in deze tinten.

Wandtegels

Leef je uit op de tegelwand en geef één of meerdere muren grijze tegels en de overgebleven muren witte tegels. Voor een ruimtelijk effect zijn er ook veel opties, zoals witte tegels op de achterste muur in combinatie met grijze tegels op alle andere muren en de vloer. Grote grijze vloer- of wandtegels geven de badkamer een ruimtelijker effect dan kleine tegels. De tegels zijn verkrijgbaar met verschillende patronen, een visgraat tegel geeft bijvoorbeeld een speels effect en zie je vooral in een moderne badkamer. Tegels van mozaïek passen ook bij een moderne badkamer stijl en hebben een authentieke uitstraling.

Verschillende grijs-witte elementen in de badkamer

Heb je een witte badkamer en wil je meer grijs toevoegen? Kijk dan eens naar grijze badkamermeubels. Een grijze wastafelonderkast of badkamerkast staan prachtig tegen een witte muur. Heb je grijze tegels op de muur? Kies in dit geval voor witte badkamermeubels. De badkamermeubels van Wooning zijn beschikbaar in grijze en witte kleurtinten. Grijze accessoires zijn ook de ideale oplossing om meer grijs in de witte badkamer toe te voegen. Een grijze douchewisser, grijze vloertrekker of een douchekruk in een grijze kleur behoren allemaal tot de mogelijkheden. Alle kleine beetjes helpen en maken een groot verschil!

Ben je nieuwsgierig geworden? Plan eenvoudig online een afspraak bij Wooning

Nieuwsgierig geworden naar een grijs-witte badkamer? De adviseurs van Wooning helpen je graag. Plan vrijblijvend een afspraak bij één van onze showrooms en ontdek alle mogelijkheden.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE