Goedkope badkamers - Wooning
Terug
Sluiten
image

Een goedkope badkamer die voldoet aan al je wensen

Een badkamer voorzien van alle comfort en luxe hoeft bij Wooning niet duur te zijn. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment producten en oplossingen waarmee je je badkamer helemaal naar wens inricht. Lees hier meer over de mogelijkheden van een luxe maar betaalbare badkamer bij Wooning.

Slimme oplossingen voor een betaalbare badkamer

Wil je je badkamer inrichten met al het mogelijke comfort maar is je budget niet oneindig? Er zijn verschillende alternatieven denkbaar waardoor je met een beperkt budget toch geniet van optimaal comfort. Wil je bijvoorbeeld graag een douche maar wil je af en toe ook een ontspannend bad nemen? Kies dan een bad en douche in één. Met deze twee-in-een-constructie geniet je van de luxe van douchen én baden maar beperk je de aanschafkosten.


Een goede koop én goedkoop

Als je badkamerproducten bij Wooning koopt, ben je verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Wij bieden een groot assortiment A-merken, maar ook een collectie budgetmerken. Deze hebben minder naamsbekendheid maar zijn van gegarandeerde kwaliteit. Zo geniet je van luxe kranen, sanitair of badkamermeubels die lang meegaan tegen een betaalbare prijs.

Deel zelf je goedkope badkamer in

Wil je een idee hebben wat zo’n luxe en goedkope badkamer kost? Maak dan gebruik van de budgetplanner. Met de budgetplanner van Wooning krijg je een overzicht van de kosten aan de hand van jouw keuzes. Je kiest onder andere het sanitair inclusief de inrichting volledig naar jouw wensen. Je kunt de budgetplanner net zo lang aanpassen totdat je een badkamer hebt samengesteld die binnen jouw budget valt.

 

Bezoek een van onze showrooms

Ben je op zoek naar een luxe en tegelijkertijd goedkope badkamer? Bezoek dan een van onze showrooms voor meer informatie of om inspiratie op te doen. Onze specialisten adviseren je graag op basis van jouw persoonlijke wensen en budget.