Op zoek naar goedkope badkamers? Kom naar Wooning!
Terug
Sluiten
image

Op zoek naar een goedkope badkamer?

Goedkope badkamers van hoogwaardige kwaliteit inclusief sanitair van A-merken vind je bij Wooning. Bij Wooning kun je kiezen uit veel stijlen en mogelijkheden van goedkope badkamers. Ben jij op zoek naar een betaalbare badkamer? Lees verder hoe je bij Wooning zelf bepaalt wat de kosten van je nieuwe badkamer zijn en hoe je binnen je budget blijft.

Een goede koop én goedkoop

Ook met een klein budget is een complete badkamer van goede kwaliteit mogelijk. Bij Wooning vind je badkamermeubels en sanitair van kwaliteitsmerken voor een duurzame badkamer voor een betaalbare prijs. Zo weet je zeker dat je, ook bij een goedkope badkamer, verzekerd bent van een kwaliteit die ervoor zorgt dat je badkamer lang meegaat.

Bepaal zelf je prijs

Een manier om tot een goedkope badkamer te komen die past binnen jouw budget, is gebruik te maken van onze budgetplanner. Met de budgetplanner van Wooning krijg je een overzicht van de kosten aan de hand van jouw keuzes. Je kiest onder andere het sanitair inclusief de inrichting en aan het einde van de rit zie je of deze badkamer binnen jouw budget past. Je kunt de budgetplanner net zo lang aanpassen totdat je een badkamer hebt samengesteld die binnen jouw budget valt.

Goedkopere alternatieven van hoge kwaliteit

Heb je de budgetplanner ingevuld? Dan weet je hoe jouw badkamer eruit gaat zien met tegels voor de vloer en wand, het sanitair en eventuele badkamermeubels. Past een ligbad niet binnen je budget? Dan is een mooie douche net zo comfortabel en levert je ook nog eens een lagere energierekening op.  
 

Bezoek een van onze showrooms

Ben je op zoek naar een goedkope badkamer? Bezoek dan een van onze showrooms voor meer informatie of om inspiratie op te doen. Onze specialisten adviseren je graag op basis van jouw persoonlijke wensen en budget.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE