Terug
Sluiten

Goedkope badkamers van hoge kwaliteit

Ben je op zoek naar een goedkope badkamer van hoge kwaliteit? Wooning laat zien dat luxe budgetvriendelijk kan zijn. Een budget badkamer van Wooning voorziet je van alle gemakken door onze slimme badkameroplossingen en ons ruime assortiment. Je kunt jouw nieuwe badkamer dan ook geheel naar smaak inrichten zodat deze aan al jouw wensen voldoet. Bekijk hier een deel van onze collectie.

Wat maakt een badkamer goedkoop?

Bij het woord “goedkoop” denken de meeste mensen aan producten van lage kwaliteit. Echter is dit niet het geval bij Wooning, omdat wij geloven dat iedereen, ongeacht het budget, recht heeft op een hoge kwaliteit badkamer. Maar wat verstaan wij dan onder een low budget badkamer? Onze goedkope badkamers beginnen vanaf €4.000,-. Door onze zorgvuldige selectie van producten en goede afspraken met leveranciers is het voor ons mogelijk om badkamers tegen deze prijs aan te bieden. Wil je een goedkope badkamer kopen? Dan zit je goed bij Wooning.

Budgetvriendelijke badkamers voor elke stijl

Smaken verschillen. Dat is iets waar wij bij Wooning altijd rekening mee houden. Daarom bieden wij badkamers in verschillende stijlen. Stijl bepaalt namelijk de sfeer in jouw badkamer en deze sfeer moet bij je passen. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een klassieke badkamer, of een landelijke, moderne of industriële badkamer. Wat je ook kiest, als je goedkoop jouw badkamer wilt verbouwen dan biedt Wooning een ruime keuze! Hier zie je een aantal voorbeelden van onze goedkope badkamers om een indruk te krijgen van ons assortiment.

Wat kost een nieuwe badkamer?

Als je gaat voor een budgetvriendelijke badkamer ben je waarschijnlijk erg benieuwd naar de kosten van jouw badkamer. Met onze budgetplanner krijg je een inzicht in wat de prijs van jouw nieuwe badkamer is. Deze kosten kun je hier eenvoudig berekenen zodat weet wat je te wachten staat.

  • GRATIS TOOL, GEEN DOWNLOAD NODIG
  • STEL JE EIGEN badkamer SAMEN EN ONTVANG DIRECT EEN PRIJS

Slim omgaan met budget

Wanneer je een kleiner budget hebt dan moet je hier slim mee omgaan. Door te onderzoeken waar je kosten kunt besparen is er meer mogelijk dan je denkt. Op die manier wordt het steeds reëler om goedkoop je badkamer te verbouwen. Om je op weg te helpen hebben we wat punten op een rij gezet waar je kosten mee kunt besparen:

  • Tegels of stucen en verven: tegels zijn populair in een badkamer. Echter kunnen tegels erg duur uitvallen. Het is dan voordeliger om te gaan stucen en verven.
  • Materiaal: het ene materiaal is duurder dan het andere. Als je toch kiest voor tegels, dan kun je er voor kiezen om voor een goedkoper materiaal te gaan. Heb je een dure smaak? Wooning heeft ook een ruim assortiment aan luxe tegels met een fijn prijskaartje, zoals goedkope mozaïektegels. Maar ook andere soorten goedkope badkamertegels kun je bij ons vinden. Ons grootste tegelassortiment vind je in onze vestiging in Bergschenhoek.
  • Opbouw of inbouw: een inbouwkraan is over het algemeen veel duurder dan een opbouwkraan. Je kunt dus kosten besparen door een opbouwkraan te kiezen.
  • Het soort douche: ook bij goedkope badkamers heb je keuze uit verschillende douches in verschillende prijsklassen. Hierbij is een inloopdouche goedkoper dan een douchecabine en is een douchebak goedkoper dan een douchevloer.
  • Hulp nodig om het optimale uit je budget te halen? Maak een afspraak met onze adviseurs.

 

Ontwerp je eigen badkamer

Wil je weten hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien? Of zelf aan de slag gaan voordat je naar de winkel komt? Met dit gratis 3D programma van Wooning is het gemakkelijker dan ooit om jouw badkamer in te richten. Je kunt eindeloos variëren van inrichting, stijl en veel meer.

  • GRATIS ONLINE TOOL, GEEN DOWNLOAD NODIG.
  • KIES JE EIGEN INRICHTING, STIJL, KLEUR EN NOG VEEL MEER