Terug
Sluiten
image

Vijf tips die van jouw badkamer een wellnessparadijs maken

Een stijlvolle en geordende badkamer zorgt voor een ontspannen gevoel. Met net dat beetje extra luxe geniet jij nog meer van jouw badkamer. Wij geven vijf tips over moderne toevoegingen die elke badkamer voorzien van een echt wellnessgevoel. 

1. Voeg een solarium toe aan je badkamer 

Een solarium is een zonnebank die licht en warmte uitstraalt via speciale lampen. Niet alleen waan je je met je ogen dicht even in een subtropisch paradijs, je bouwt ook nog eens snel een egaal kleurtje op. Je haalt een echt vakantiegevoel in huis wanneer je deze badkamertip opvolgt. 

2. Investeer in een stort- of stoomdouche

Deze tip gaat geheid zorgen voor een nog fijnere douche-ervaring. De stortdouche, ook wel regendouche genaamd, is voorzien van een brede straal waardoor het water optimaal over je hele lichaam wordt verspreid. De stoomdouche biedt een weldadige combinatie van een stoombad en een douche. 
 

 

3. Ga voor een sauna

Voor de ultieme wellnesservaring geven we als tip: overweeg het inbouwen van een sauna in de badkamer. Dit vergt misschien wat werk, maar het eindresultaat maakt het zeker waard. Je hebt niet alleen altijd de mogelijkheid om te ontspannen in je eigen huis, een sauna spoelt ook nog eens gifstoffen weg en helpt mensen die willen afvallen. 

4. Kies voor luxe verlichting

Ga voor meerdere dimbare spots of handige ledstrips op de juiste plaats om de sfeer in de badkamer te verhogen. Zelfs een sterrenhemel op het plafond is mogelijk. Stel je voor: in een donkere ruimte naar de sterren kijken terwijl je van een bubbelbad geniet. Verlichting zorgt voor dat beetje extra in jouw badkamer.

5. Integreer beeld- en geluidsapparatuur in je badkamer

De laatste badkamertip die we geven, verhoogt de sfeer en geeft een extra luxe gevoel. Wat is er nou lekkerder dan naar je favoriete muziek luisteren terwijl je lichaam tot rust komt onder de stortdouche, of dat je een filmpje aan zet wanneer jij ontspannen in de whirlpool zit. Door beeld- en geluidsapparatuur toe te voegen maak je jouw weldadige droombadkamer helemaal af. 
 

Maak een afspraak

Benieuwd naar de mogelijkheden, of behoefte aan nog meer badkamertips? Maak een afspraak bij Wooning om inspiratie op te doen. Onze adviseurs beantwoorden met plezier al je vragen om ervoor te zorgen dat jouw badkamerdroom werkelijkheid wordt.