Terug
Sluiten

De leefkeuken van Martin en Marieke

Martin en Marieke kochten onlangs hun droomkeuken bij Wooning Rotterdam. Ze genieten dagelijks van een prachtige, luxe en moderne keuken met eiland. Het eiland bevind zit in het centrum van de leefruimte. “Het kookeiland waar we gezellig aan kunnen zitten, zowel ‘s ochtends met een kop koffie als ‘s avonds tijdens het koken, geeft ons het meeste plezier.” Benieuwd hoe zij de keuken hebben ingericht? Neem een kijkje in hun Wooning!

“De verkoper bij Wooning heeft ons goed geholpen”

Een keuken met chique details

Martin en Marieke hebben gekozen voor een zwarte keuken met luxe apparatuur. “We hebben ons erg verdiept in het koken. Ik wilde graag twee ovens van Siemens: een stoomoven-oven combinatie en magnetron-oven combinatie waarmee ik op een gezonde manier mooie gerechten kan maken.” De zwarte ovens gaan samen met de wijnkast mooi op in de kastenwand.

Beperkte ruimte

De wens van Martin en Marieke was een luxe leefkeuken waar alle gewenste apparatuur in zou terugkomen, ondanks de beperkte beschikbare ruimte. Een van de wensen was een kookeiland. “Wooning kon aan al onze wensen voldoen.” Het warme keramieken blad heeft een subtiele koperkleurige nerf. De koper kleur komt terug in zowel de kraan als de wasbak en het blad loopt door op de achterwand van de verlichte nis.

Meer advies of inspiratie?

Wil je ook van een woonhuis naar een droomhuis? Stel je nieuwe woning samen met de 3D ontwerper van Wooning. Vanuit huis inspiratie opdoen? Blader dan door de inspiratieblogs van Wooning of bestel het gratis magazine. Hier bekijk je de nieuwste keuken- en woontrends en lees je diverse tips.