Terug
Sluiten

Iedere dag genieten

Karin kookt iedere dag met veel plezier

Als je Karin haar nieuwe keuken binnenloopt proef je meteen de sfeer. De keukenkastjes in wildeiken zorgen voor warmte en de combinatie met de lichte kastenwand voor een speels geheel. “Onze oude keuken was na vijfentwintig jaar echt aan vervanging toe. Ik had veel geld gespaard en dacht: nu kan het! En spijt heb ik niet, ik geniet nu iedere dag van de keuken”.

Twee ovens, veel gemak

Karin haar nieuwe keuken heeft twee ovens, een stoomoven en een gewone oven met magnetronfunctie. “Ik ben iedere dag blij met mijn twee ovens. Ik ben een echte koker en kan nu makkelijk eten warm houden terwijl ik een tweede gang bereid.” 

“Vooral de stoomoven gebruik ik heel erg veel. Er zit meer smaak aan de groenten, ik gebruik minder zout en de kleuren van de groenten blijven mooier. In de Siemens apparatuur gebruik ik sinds kort de cookControl functie. Ik vind het erg leuk om op die manier nieuwe dingen uit te proberen.”

“Ik kan iedere dag genieten van de keuken, laatst heb ik zelfs gekookt voor 35 man! Dat kon in onze vorige keuken niet.”

Handig en georganiseerd

De keuken van Karin is ingericht met inzetlades, een kookplaat met geïntegreerde afzuiging en een Quooker. “Mijn nieuwe keuken heeft veel handige snufjes. In de inzetlades kan ik heel veel kwijt. Je kan er ook veel makkelijker bij als iets achterin staat.” Door slim om te gaan met de ruimte onder de inductiekookplaat, heeft ze precies genoeg plek voor een kruidenlade. “Lekker dicht bij mijn fornuis, ze liggen zelfs op alfabet!”

Een vreemde vorm

“De verkopers hebben me ontzettend goed geholpen met keuzes maken. Ik wilde graag een kookeiland, maar door deze opstelling heb ik veel meer werkruimte. Onze keuken heeft een vreemde vorm. De verkoper kwam met het idee om een muurtje te slopen. Door deze nieuwe opstelling is het veel ruimtelijker geworden. Hier had ik zelf niet aan gedacht!”

Ook je eigen droomkeuken?