Terug
Sluiten

Binnenkijken in de moderne en chique badkamer van Jan en Jenny

Als je deze badkamer binnenloopt zie je dat er echt is nagedacht over elk detail. Van grote Italiaanse tegels op de wand tot rvs kranen en de houtstructuur van de kasten, alles klopt. En dit zorgt voor een moderne en chique badkamer die tot in de puntjes perfect is uitgewerkt. ‘’Sousa heeft ons hierbij enorm geholpen, om deze droombadkamer te realiseren. Hij luisterde naar onze wensen en hielp ons met deskundig advies.’’

Gemak en genoeg ruimte, dat zijn de wensen van Jan en Jenny voor het ontwerpen van deze badkamer. ‘’De badkamer moet echt levensbestendig zijn.’’ Daarom is er gekozen voor het plaatsen van een glaswand zonder profiel. Hierdoor oogt het ruimtelijk en als een modern geheel. En dat sluit precies aan bij de wensen van Jan en Jenny.

Nog meer inspiratie opdoen?

‘’Douchekranen van geborsteld RVS, dat is echt helemaal onze stijl.’’ Deze zie je dan ook overal in de ruimte terugkomen. In de douche, maar ook bij de waskommen. Dit zorgt voor een mooi en rustig geheel in de badkamer. Een wens van Jan was dat er kommen geplaatst zouden worden, maar absoluut geen glimmende waskommen, waarna Sousa de betonnen versie van een waskom liet zien. ‘’Dit was gelijk een schot in de roos.’’ Deze waskommen in een prachtige aardetint passen perfect bij het houten badkamermeubel.

Om de ruimte stijlvol te houden, maar ook sfeervol te maken, is er gekozen voor kasten in een mooie houtstructuur en grote Italiaanse tegels in een bruin/grijzige kleur. ‘’Ik werd meteen verliefd op deze Italiaanse grote tegels toen ik ze zag.’’ De kasten in combinatie met de tegels zorgen voor een warme uitstraling in de badkamer én het biedt genoeg opbergruimte. Niet geheel onbelangrijk in een badkamer natuurlijk. 

‘’Wij zijn heel blij met het geheel. De ruime inloopdouche, de mooie waskommen, de verticale verwarming en de houtstructuur van de kasten! Onze kleindochter van 12 stond ervan te kijken dat we zo'n strakke moderne badkamer hebben gekocht. Zij wil hem later ook in haar eigen huis, haha.’’ En daar doen wij het natuurlijk voor bij Wooning; alles voor een tevreden klant!

Liever persoonlijk advies?

Ben je geïnspireerd door de badkamer van Jan en Jenny?
Plan eenvoudig online een afspraak bij Wooning of ontwerp jouw badkamer nu zelf.

Nieuwsgierig geworden naar hoe jouw droombadkamer eruit ziet? De adviseurs van Wooning helpen je graag. Plan vrijblijvend een afspraak bij één van onze showrooms en ontdek alle mogelijkheden! Of ontwerp je badkamer nu eenvoudig zelf met onze handige 3D-ontwerper

Ben je geïnspireerd door de badkamer van Jan en Jenny? Plan eenvoudig online een afspraak bij Wooning of ontwerp jouw badkamer nu zelf.
Nieuwsgierig geworden naar hoe jouw droombadkamer eruit ziet? De adviseurs van Wooning helpen je graag. Plan vrijblijvend een afspraak bij één van onze showrooms en ontdek alle mogelijkheden! Of ontwerp je badkamer nu eenvoudig zelf met onze handige 3D-ontwerper