Terug
Sluiten

De keuken van Wendy en David: Gemak en een luxe uitstraling

“We waren al een paar keer eerder bij Wooning Bergschenhoek geweest. Wooning is in de regio, heeft mooie spullen, vriendelijk personeel en alles is mogelijk.” Wendy en David wilden nog één keer een huis bouwen. “Dan moet het ook goed zijn”, vindt Wendy.

Inspiratie

“Toen we bij Wooning kwamen wist ik al heel goed wat ik wilde.” Wendy had zelf inspiratiebeelden meegenomen van keukens die ze mooi vond. “David en ik liggen altijd op één lijn. We waren er meteen uit: de keuken moet veel gemak en een luxe uitstraling hebben.” Er werd goed meegedacht door verkoper Marco: "We wilden graag een koffieapparaat in de ingebouwde kastenwand. De verkoopadviseur wees ons erop dat dit niet mooi zou uitkomen. We hebben daarom gekozen voor een wijnkast naast de oven.”

De wijnkast is favoriet

De ingebouwde luxe wijnkast is favoriet bij Wendy. Deze greeploze uitvoering gaat automatisch open met een tiptoets op de hoek, heeft instelbare temperatuur boven en onder en is uitgevoerd met houten planken. “Er ligt nu altijd wat koud.”

Droom jij van een nieuwe keuken?

Omringd door luxe

Net als de kastenwand is ook het kookeiland uitgerust met luxe. Zo loopt het Dekton werkblad door aan de zijkanten van het eiland, met aan beide zijden ingebouwde stopcontacten. De wasbak heeft een ingebouwd zeeppompje, vergezeld door een bijpassende zwarte Quooker kokendwaterkraan. Alles is weggewerkt in de keuken van Wendy en David, zelfs de afvalbakken. “Daarboven zit nog een smalle lade in de kast, super handig om je afvalzakken op te bergen.”

Meer advies of inspiratie?

Wil je ook van een woonhuis naar een droomhuis? Stel je nieuwe woning samen met de 3D ontwerper van Wooning. Vanuit huis inspiratie opdoen? Blader dan door de inspiratieblogs van Wooning of bestel het gratis magazine. Hier bekijk je de nieuwste keuken- en woontrends en lees je diverse tips.