Terug
Sluiten

Warm, hout en sfeervol

De tweede Wooning keuken voor Manon en Niels

De keuken als hart van je leefruimte: Manon en Niels maken er dagelijks veel gebruik van. Gezellig samen ontbijten aan de bar, werken aan de keukentafel en ‘s avonds koken aan het kookeiland. 

Als je binnenkomt krijg meteen een warm gevoel. “We kozen voor hout omdat het heel sfeervol is.” Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en elementen in het huis: de keuken wordt omringd door veel groen en de woonkamer is aangekleed met terracotta kleurige details.

“De keuken is wel echt de eyecatcher van het huis”

“We hebben veel keukens vergeleken en staaltjes meegenomen om te vergelijken met de vloer, wanden, gordijnen en het behang. Hout bij hout is altijd best wel spannend. De zwarte plint zorgt voor een mooie onderbreking.”

De keuken heeft oud eikenhouten kastjes aan de wandzijde gecombineerd met een matzwart eiland met graniet blad in de kleur Cosmic Black. “We hebben onze keuken gekocht bij Wooning Bergschenhoek. We hebben niet lang moeten zoeken, meteen bij binnenkomst stond er een keuken met houtlook. We waren meteen verliefd en zijn super fijn geholpen.”

Ook je eigen droomkeuken?

Verliefd op de keuken van Manon en Niels? De keuken heeft de volgende specificaties: frontjes in matzwart en oud eikenhout, een granieten blad in de kleur Cosmic Black, een kookplaat van Bora, twee ovens, een Quooker en een vaatwasser.